Connect with us

Revistateo.ro

Află care este medicamentul care ucide bacteriile, mirosul vaginal și ciupercile. Te poate ajuta să scapi de problemele supărătoare.

Naturiste

Medicamentul care ucide bacteriile, mirosul vaginal și ciupercile

Iată care este medicamentul care te scapă de bacterii, mirosul vaginal neplăcut și ciuperci. Multe femei se simt jenate în momentul în care merg la ginecolog pentru că se confruntă cu simptome precum mâncărime, roșeață, dureri abdominale sau miros neplăcut. Iată cum poți scăpa de aceste probleme.

Medicamentul care ucide bacteriile, mirosul vaginal și ciupercile

Multe femei se confruntă cu o boală genitală foarte cunoscută: vaginita. În acest caz se inflamează membranele mucoasei din cauza bacteriilor patogene și din cauza ciupercilor. Multe femei sunt afectate de această problemă. Medicul îți poate recomanda anumite antibiotice care te vor scăpa de această problemă supărătoare. Trebuie să știi că există unele remedii naturale care te pot scăpa de această boală genitală.

Pentru a prepara aceast remediu ai nevoie de două ingrediente: oțet și apă. Se vor amesteca 2 linguri de oțet care trebuie să aibă concentrație de 9 % cu 4 cești de apă. Apa trebuie să fie fierbinte. Cu acest amestec se va spăla exteriorul organelor genitale. Este indicat să apelezi la aceast tramanet în fiecare zi, până când dispar problemele supărătoare.

CITEȘTE ȘI: 3 motive pentru care vaginul miroase ciudat

CITEȘTE ȘI: Ce alimente poti consuma pentru a avea un vagin sanatos

Și ceaiul de mușețel te poate ajuta. Pune la fiert 2 linguri de mușețel uscat în 4 căni de apă. Lasa-le să fiarbă timp de 5 sau 10 minute. Ceaiul este folosit pentru a spăla exteriorul organelor genitale. Tratamentul va fi aplicat până când dispar problemele.

Sucul de lămâie te poate ajuta. Pune o lingură de lămâie în 4 căni cu apă fierbinte. Este bine să vă spălați exteriorul organelor genitale cu acest amestec.

Pentru ca infecțiile vaginale să fie prevenite, este bine să se țină cont de câteva reguli. Este bine să se poarte lenjerie intimă din materiale naturale. Produsele de igienă intimă trebuie să conțină acid lactic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top