Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Medicii, anunţ OFICIAL. Ce se întâmplă cu Alexandru Arşinel

Medicii Spitalului Universitar de Urgență București au declarat, într-o conferinţă de presă, că Alexandru Arşinel a suferit un sindrom coronarian acut. Managerul Spitalului Universitare de Urgenţă a dat detalii exacte despre ce se întâmplă în acest moment cu Alexandru Arşinel.

Cardiologii susţin că actorului i-a fost montat în această dimineaţă un stent şi că este cooperant, conştient şi are o stare generală favorabilă.

„A ajuns aseară la camera de gardă cu o durere toracică inferioară, a fost supus mai multor analize şi s-a decis internarea. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită, a venit şi domnul profesor Vinereanu.

Medicii spun că Alexandru Aşinel va mai putea urca pe scenă

A venit conştient, cooperant, cu o durere difuză. Starea domniei sale s-a păstrat pe parcursul nopţii. (…) Astăzi a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent. 

70% era obstruată artera, motiv pentru care s-a decis introducerea unui stent. (…) Totul a decurs normal, fără complicaţii. A fost un sindrom coronarian acut. Asta este titulatura modernă. (…) Starea domniei sale este favorabilă, mănâncă şi este foarte bine.

În funcţie de starea sa, domnul profesor Vinereanu şi medicii din secţia cardiologie vor decide externarea.”, au declarat medicii în cadrul unei conferinţe de presă.

Medicii au vorbit şi despre posibilitatea ca starea actorului să se fi agravat după şocurile suferite în ultima perioadă, după pierderea partenerei sale Stela Popescu, dar şi a actriţei Cristina Stamate.

„Stresul este implicat în aproape toată patologia cardiacă, însă dânsul are şi alte afecţiuni. Medicul cardiolog o să-i prescrie şi nişte recomandări la externare.”, au conchis medicii.

Aceştia au precizat că Alexandru Arşinel va putea urca încontinuare pe scenă dar după o perioadă de recuperare.

Alexandru Arşinel a ajuns duminică, de urgenţă, la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul a fost suspus unor investigaţii imediat, iar medicii de la camera de gardă au decis să-l interneze.

Citeşte şi Ea este nepoata secretă a Regelui Mihai!

Știați că Regele Mihai a avut o nepoată? Aceasta a apărut în publicul anul trecut la înmormântarea Reginei Ana.

Cel mai cunoscut nepot al Regelui Mihai, scos din linia de succesiune, Principele Nicolae nu este singurul. Majestatea Sa a mai avut o nepoată în vârstă de 18 ani care a venit foarte rar în România.

Este vorba despre Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix, fiica Principesei Sofia, a patra fiică a Reginei Ana.

Aceasta a participat în august 2016 la înmormântarea bunicii sale. Elisabeta a împlinit 18 ani în luna august, pe 15 mai exact, și locuiește în Franța unde și studiază.

Căsătoria dintre Principesa Sofia și Alain Biarneix a fost încheiată fără acordul Regelui Mihai. Alain Biarneix pretindea că este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale și Regale din Habsburg și și-a inventat supranumele și titlul de Principel Michel de Laufenburg.

Adevărul a fost descoperit câțiva ani mai târziu, iar între timp Principesa Sofia s-a despărțit, iar micuța Elisabeta a rămas cu mama ei.

Ovidiu Ioanițoaia a povestit o întâmplare despre Regele Mihai care ne face să îl vedem cu alți ochi

Ovidiu Ioanițoaia a povestit o întâmplare care îl pune într-o lumină nouă pe Regele Mihai. Ce a scris pe blogul GSP, află în rândurile de mai jos.

„M-am născut la Periș, în Ilfov, la jumătatea distanței dintre București și Ploiești. Mai exact, în casa bunicilor materni, situată într-un sat al comunei Periș, în Cocioc. Celelalte sate erau, poate că mai sunt și azi, Brătulești și Bălteni.

Ultimul, de unde se trăgea bunica, se afla relativ departe, la 4-5 kilometri, peste pădurea în mijlocul căreia se găsea Palatul Regal de la Scroviștea.

Pe vremea copilăriei mele, drumul de la Cocioc spre Bălteni era închis, iar pădurea, plină de păuni și de fazani, înconjurată cu un gard înalt. Când și când, câte un păun trecea dincolo, iar noi, băieții, alergam într-un suflet să admirăm pasărea măiastră.

Dacă nu greșesc, în palatul de la Scroviștea a fost deportat o perioadă, înainte să fie judecat sumar și executat prompt, eroul revoluției anticomuniste din Ungaria 1956, Nagy Imre. Am citit undeva că a stat la Snagov, dar cred că informația e eronată.

Pe bunicul îl chema Emil Negoiță, nume cu care am iscălit în Flacăra. Întors din America, fusesem angajat cu chiu-cu vai la corectură, la insistențele lui Adrian Păunescu, iar dreptul de semnătură mi s-a suspendat vreo 3 ani.

Realul Emil Negoiță avea un atelier de tâmplărie, practic, o făbricuță cu 6-7 meșteri. Cum afacerea n-a mers rău, a cumpărat și ceva pământ, din pricina căruia va fi încadrat de așa-zisul regim al muncitorilor și țăranilor în categoria exploatatorilor.

Mai exact, a chiaburilor. Deoarece a refuzat să intre în Cooperativă, i s-a confiscat întreaga avere, caii, batoza, tractoarele etc, ba a și fost arestat câteva luni.

I-a părut rău după toate, dar mai ales după aparatul radio, rechiziționat ca nu cumva să mai asculte Vocea Americii. „Pentru că mi-au luat radioul, nu-i voi ierta în veci pe comuniști și nu voi lucra niciodată sub ei, chiar de-ar fi să mor de foame!”, repeta.

Citeşte şi Psihologul Dan Popescu, despre cazul copilului terorizat de Moșu’: „Copilul poate deveni depresiv, neîncrezător, furios”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top