Connect with us

Revistateo.ro

Detalii cutremurătoare despre crima din Dâmbovița! Medicii care au efectuat autopsia s-au îngrozit de ceea ce au găsit în corpul femeii.

Online

Medicii legiști s-au îngrozit la efectuarea autopsiei tinerei ucisă fără milă de soțul militar. Ce au descoperit în trupul fără viață al tinerei este înfiorător

Detalii uluitoare despre crima din Dâmbovița! Medicii legiști s-au îngrozit la efectuarea autopsiei tinerei de 25 de ani, care a căzut victima agresiunii soțului ei, subofițerul Florin Oprea.

Ce au descoperit medicii la autopsie

Medicii au găsit în trupul femeii o parte din lama cuțitului, precum și multiple leziuni grave.

Practic, tânăra nu a mai avut nicio șansă.

„In urma autopsiei s-a stabilit ca moartea pacientei a fost violenta, ea datorandu-se hemoragiei interne si externe, consecinta a unui politraumatism cu multiple plagi taiate si intepate, din care trei cu caracter penetrant intra-toracic.”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste, pentru Adevarul.

Florin Oprea, militarul de 35 de ani care și-a ucis cu sange rece soția într-un coafor din Titu a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost dată de magistrații Tribunalului Militar București. El risca sa isi petreaca restul vietii in spatele gratiilor.

Adus in fata procurorilor, Florin si-a recunoscut fapta. El le-a spus oamenilor legii că regreta extrem de mult ce a facut.

El si-a injunghiat de 17 ori iubita si dupa ce a comis acest gest a sunat la 112 si a plecat cu un taxi la sectia de Politie, acolo unde s-a predat autoritatilor.

Desi un echipaj de salvare a ajuns la locul incidentului, Alexandra Elena Marin, tanara de injunghiata de militar, a murit in urma ranilor suferite.

CITEȘTE ȘI: Un subofițer MApN din Dâmbovița și-a ucis iubita într-un coafor. De ce a înjunghiat-o

Criminalistii au descoperit pe corpul victimei mai multe plagi injunghiate in zona gatului, pieptului si pe picioare.

Părinții tinerei își strigă durerea

Părinții tinerei au vorbit la Kanal D despre suferința prin care trec și au dat detalii despre cel care le-a ucis fata.

“Copilul cel mic, de 6 ani, ma intreaba de ce o strig pe mama lui. Si mi-a zis: A murit? Mamaie, spune-mi ca mamica e la serviciu. O santaja.

Pe toate cutiile de pantofi i-a lasat numai mesaje. Criminalul i-a luat viata, copila mea nu mi-o mai aduce nimic. Nu ne-a ascultat deloc cand ii spuneam: Alina, vino acasa, copilul meu.

Si a zis ca il indreapta… Nu e adevarat, in mintea lui era totul. Fata mea l-a iubit, l-a venerat, ca altfel nu facea copil cu el.

Om de stat in uniforma militara! Degeaba! Avea dosar penal, ca a avut accident pe la Buftea. Fata mea i-a dat o sansa lui, el nu i-a mai dat fetei mele.

I-am spus “Ce faci mamica?” “Mamica, vezi ca vine taticul tau sa te ia”. Criminalul i-a luat viata, nu i-a dat nicio sansa.

Eu stau sa ma intreb, daca el voia ca ea sa traiasca, de ce i-a luat viata cu atatea lovituri de cutit? El mi-a bagat fata in pamant.”, a spus mama îndoliată.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top