Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Baker si Adam Warner, o poveste de iubire virala

Inedit

Meghan Baker si Adam Warner, o poveste de iubire virala

Meghan Baker si Adam Warner erau cuplul ideal. S-au cunoscut intr-un campus din Coreea de Sud, unde ii invatau pe copii limba engleza. In anul 2008, o boala cumplita le-a curmat fericirea: Meghan a fost diagnosticata cu cancer la san.

Au urmat chimioterapia si mastectomia, insa nu a supravietuit. La trei saptamani de la nunta, si-a ingropat iubita, Adam a intrat pe blogul ei si a descoperit cateva lucruri pe care nu le stia.

Povestea de iubire dintre Meghan Baker si Adam Warner, virala

In anul 2007, Meghan si Adam au mers in Coreea de Sud, unde aveau o serie de activitati universitare, printre care o serie de conferinte despre viata studentilor. Era un schimb intercultural cu coreenii.

Adam s-a mutat in Detroit imediat ce a aflat ca iubita lui are cancer, pentru a fi cat mai aproape de orasul Petrolia din Canada. Adam astepta viza ca sa se poata muta impreuna cu ingerasul sau.

Ca sa faca fata bolii, Meghan a scris periodic pe blogul ei despre lupta cu cancerul. Spatiul virtual a devenit refugiul perfect, locul in care isi asternea gandurile, iar unele ganduri i-au fost necunoscute iubitului pana dupa moartea sa.

Fata a trecut pe pagina ei web 30 de lucruri pe care si-ar dori sa le faca in viata. „Sa ma marit cu Adam”, a fost dorinta din capul listei. Tanara si-a mai dorit, printre altele: sa invete o limba straina, sa invete sa canta la pain sau chitara, sa traiasca in 5 tari diferite, sa alerge la maraton, sa faca 100 de ore de voluntariat, sa citeasca cel putin 12 carti, sa traverseze Canada cu trenul si sa participe la un concurs de ice-skating.

CITESTE SI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

In memoria ei, Adam va face toate cele 30 de lucruri pe care si le-a dorit Meghan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top