Connect with us

Revistateo.ro

Membrii trupei Carla’s Dreams au decis să renunțe la mască! Iată când se va întâmpla

Staruri

Membrii trupei Carla’s Dreams au decis să renunțe la mască! Iată când se va întâmpla

Încă de când s-a lansat pe piață, trupa Carla’s Dreams a reușit să impresioneze datorită pieselor, dar și a look-ului incondundabil.

Membrii trupei din Republica Moldova apar la fiecare eveniment pictați pe față, cu ochelari de soare și cu haine închise la culoare.
Deși formația se bucură de un real succes iar fanii vor să îi vadă pe artiști cum arată în realitate, aceștia nu au de gând să facă acest lucru prea curând.

Solistul trupei, care este jurat la emisiunile „The Four” și „X Factor” continuă să apară astfel și la TV și nimeni nu știe cum îl cheamă.

Citește și: Freestay a lansat piesa “Daca sunt lup”

Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când nu va mai avea nimic de transmis publicului. Acest lucru l-a dezvăluit artistul apropiaților săi.

„Este un tip deştept, ironic şi uneori te încurcă e o provocare să îi iei un interviu lui Carla’s Dreams. Eu am avut parte de provocarea asta şi am avut o strângere de inimă. El e foarte deştept. Mi-a spus ca e un concept şi când nu va mai avea nimic de transmis va renunţa la mască. Va renunţa la mască atunci când va părăsi Carla’s Dreams.”, a spus jurnalista Aurelia Petrache la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: VIDEO Solistul Carla’s Dreams a plecat de pe scena dupa ce un spectator a aruncat cu bani in el

Artistul a luat banii spectatorului si i-a aruncat inapoi, dupa care s-a intors si a iesit din scena, spunand: ”Va multumim mult!” si starnind nedumerire in randul spectatorilor, dupa cum reiese dintr-o inregistrare video publicata pe YouTube.

Reprezentantii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sambata, pe Facebook, ca membrii formatiei au promis ca vor reveni in cel mai scurt timp posibil si biletele raman valabile, iar banii pot fi returnati. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top