Connect with us

Revistateo.ro

Tefal-13072015

Aperitive

Meniu de vară de la Tefal

Vara poți servi natură pe pâine! Ai la dispoziție foarte multe ingrediente proaspete, încât doar alegerea rețetelor pentru prepararea lor ar trebui să fie o provocare. Nu te ținem mult în bucătărie, ci îți punem la îndemână tehnologiile Tefal, care îți transformă ingredientele în călătorii ale gustului pentru papilele gustative.

Mai mult, îți propunem un meniu de vară pe care îl poți pregăti ușor și rapid, ca să te bucuri de preparate senzationale.

Băuturile sunt cele mai importante pentru o masă ca la carte, iar vara asta are gust de capșune! Dar nu de orice capșune, ci de unele scăldate într-un cocktail delicios, cu multă gheață. Folosește blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal și pregătește cele mai savuroase rețete de băuturi și preparate de vară. Acest blender cu o putere de 500W, 2 viteze + funcția Pulse pasează și amestecă rapid și eficient. Mai mult, dispune de un pahar pentru dozaj, ca să te asiguri că folosești cantitățile exacte din rețetă, și de un sistem de blocare al bolului care îți oferă un plus de siguranță că aparatul pornește doar dacă bolul este poziționat corect. Nici cablul nu mai e o problemă, pentru că Faciclic BlendForce dispune de un spațiu pentru stocare a cablului. Acum, pregătește un cocktail delicios pentru invitații tăi!

Băutura: Margarita cu căpșune
Ingrediente:
– 180 ml de tequila
– 60 ml triplu sec
– 230 gr căpșune înghețate în sirop
– 120 ml limonadă

Mod de preparare:
Umple blenderul Tefal Faciclic BlendForce cu gheață. Toarnă tequila și triplu sec. Adaugă căpșunele și limonada. Amestecă până se omogenizează. Servește în pahare de Margarita.

Dacă ai pregatit băutura, e timpul pentru un aperitiv. Ca să te bucuri de versatilitatea blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal, poți conta pe el și pentru realizarea aperitivului.

Aperitiv: Guacamole cu tortilla chips
Ingrediente:
– 1 roșie medie
– 10 g cană de frunze proaspete de coriandru
– 40 g ceapă tocata
– 1 linguriță de sare
– 2 avocado coapti și decojiti, fără sâmburi

Mod de preparare:
Pune ingredientele în blenderul Faciclic BlendForce. Amestecă 15-20 de secunde, cât să rămână și bucățele nepasate integral. Servește cu tortilla chips.

Ai băuturile și aperitivul. Acum e timpul să pregătești ”vedetele” mesei! Pentru felul principal folosește Plancha des Saveurs de la Tefal pentru a găti în confortul casei cele mai savuroase rețete. Plancha des Saveurs oferă rezultate culinare ideale fiind adaptabilă oricărui ingredient sau reţetă. Poți găti cu ea porții pentru 6 persoane datorită suprafeţei de gătire de 1100cm², iar preparatele se gătesc ușor și omogen datorită dispersiei optime de căldură și datorită zonei de gătire din aluminiu turnat cu inveliș antiaderent, care se încălzește până la 230°C. Știi când e pregătită datorită indicatorului Thermo-Spot™ și poate fi curățată ușor datorită plăcilor de gătit demontabile compatibile cu mașina de spălat vase.

Fel principal: Pui milanez cu cartofi dulci
Ingrediente:
– 3 linguri de ulei de măsline
– Piept de pui fără os și piele
– ½ lingurițe de coriandru
– Sare și pieper
– Cartofi dulci

Mod de preparare:
Pentru puiul milanez cu cartofi dulci, trebuie să încălzești Plancha des Saveurs. Indicatorul Thermo-Spot™ iti va spune cand poti aseza bucățile de pui (după ce au fost asezonate cu coriandru, sare și piper) și cartofii dulci, feliați. După ce s-au gătit, asaza-le pe farfurie, alături de o salată Coleslaw.

Salata pare o rețetă simplă până când trebuie să pregătești ingredientele. Să tai multe legume, nu e chiar sarcina preferata din bucătărie. De aceea, Tefal ți-a pregătit Fresh Express+, care pregătește legumele și fructele pentru orice rețetă. Cele 5 conuri pentru răzuire fină, răzuire grosieră, feliere fină, mărunțire și răzuire legume te ajută să prepari o mare varietate de rețete. Printr-o simplă apăsare de buton, în numai câteva secunde, legumele, fructele, branza, alunele sau ciocolata sunt direct pe farfurie, gata pentru a fi servite. Profită de el pentru a realiza o salată delicioasă.

Salata Coleslaw
Ingrediente:
– Varză, atât verde cât și roșie
– Morcovi
– Ceapă verde

Dressing:
1. Cu maioneză:
– Maioneză
– Muștar
– Piper
2. Fără maioneză:
– Oțet din orez sau oțet din vin alb
– Zahăr
– Sare și piper

Mod de preparare:
Răzuiește legumele folosind Fresh Express+. Așază legumele în boluri și asezonează-le cu unul dintre cele două dressinguri – unul pe bază de maioneză și unul fără.

Iar, la sfărșit, ” piece de resistance”: un desert răcoritor, ideal pentru o vară călduroasă.

Desert: Înghețată cu fructe
Ingrediente:
– 500 g fructe înghețate
– 300 ml frișcă
– 50 ml zahăr lichid
– mentă proaspătă

Mod de preparare:
Pentru prepararea acestei înghețate ai nevoie doar de Infiny Force, mixerul multifuncțional de la Tefal. Folosește piciorul pasator ce încorporează tehnologia ActivFlow (4 cuțite rezistente, din inox, pentru performanțe exceptionale de mixare) pentru mărunțirea rapidă a fructelor înghețate (căpșuni, zmeură, mango, etc). Adaugă zahărul lichid și frișca în bol și amestecă-le cu fructele pasate, tot cu ajutorul Infiny Force. După ce obții un amestec omogen, toarnă-l în pahare de înghețată sau alte forme preferate, pe care le bagi la frigider. După 2-4 ore poți să o servești, dar nu înainte de a pune o frunză de mentă proaspătă deasupra.

Tefal îți urează poftă bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Aperitive

To Top