Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mercur ajunge la cea mai mare elongatie! Berbecii vor fi EXTREM DE INSPIRATI!

Mercur ajunge la cea mai mare elongatie in dimineata zilei de 16 octombrie, la ora 05. Cei mai avantajati de acest eveniment sunt Berbecii.

In astronomie, elongatia unei planete reprezinta unghiul dintre Soare si planeta, asa cum se observa de pe Pamant. Cand o planeta inferioara este vizibila dupa apus, se spune ca se afla la elongatie maxima estica, iar cand se vede la rasarit este elongatie maxima vestica. Planeta Mercur va putea fi vazuta la rasarit, deoarece pe 16 octombrie vom avea elongatie maxima vestica.

Acest fenomen va aduce bucurii si momente de melancolie pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cele mai afectate zodii de acest eveniment astronomic major vor fi Leii, Berbecii si Scorpionii.

Leii vor fi destul de temperamentali pe 16 octombrie, insa vor sti cand sa se opreasca. Planeta Mercur le va da cateva batai in Casa Banilor, dar le va aduce beneficii in Casa Sanatatii.

Berbecii vor fi cei mai fericiti de acest eveniment. Mercur le este si prieten si dusman, in functie de pozitionarea celorlalte astre si de perioada anului.

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

CITESTE SI: Horoscop tiganesc – NOIEMBRIE 2015. Balantele chefuiesc toata luna! Care sunt zodiile care nu vor iesi din casa

Berbecii vor fi extrem de bine inspirati sa faca lucruri pe care le-au tot amanat in ultima perioada.

Cat despre Scorpioni, acestia vor putea sa respire usurat deoarece vor scapa de multe probleme acumulate la locul de munca.

Varsatorii si Pestii intra intr-o stare de melancolie si incearca sa recupereze persoana fericita cu care se identificau acum cativa ani.

In ceea ce priveste nativul din zodia Gemeni, planeta Mercur la elongatie maxima inseamna foarte mult freamat. Orele de somn se vor imputina iar responsabilitatile se vor tripla. Nu vor mai putea sa scoata camasa pe niciunde, iar acest lucru le poate cauza serioase stari de nervozitate.

Taurii vor invata sa aiba mai mult respect fata de colegii de munca si prietenii apropiati. O discutie serioase le va deschide ochii asupra tacticilor ascunse pe care le folosesc pentru a-i sapa pe ceilalti.

Fecioarele vor avea o perioada destul de asezata, Mercur fiind marele benefic al acestora. Capricornii vor strange mai multi bani, Sagetatorii vor intra intr-o noua etapa a vietii lor din punct de vedere carieristic, iar Balantele se vor relaxa in totalitate.

Racii vor cadea in lacul cu melancolie, mai ales din cauza unor neintelegeri cu persoane despre care au crezut ca ii inteleg.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top