Connect with us

Revistateo.ro

Intrarea lui Mercur în Berbec are loc în data de 6 martie și este un eveniment astrologic deosebit de important pentru zodii.

Horoscop

Mercur în Berbec – Vești EXCELENTE pentru 6 zodii! Ce se întâmplă în viața lor

În data de 6 martie, are loc un eveniment astrologic foarte interesant: intrarea lui Mercur în Berbec.

Conform astrologului Oana Hanganu, Mercur în Berbec ne va face impulsivi, neatenți la detalii și dornici de a avea ultimul cuvânt.

Iată cum influențează Mercur în Berbec fiecare zodie!

Berbec – Mercur îi va ajuta pe nativi să comunice mai bine cu cei din jur, să călătorească mai mult sau să aibă succes în afaceri.

Taur – Mercur îi va ajuta pe Tauri să își cunoască mai bine partenerul de viață sau colaboratorii, datorită unor informații interesante pe care le vor primi.

Gemeni –  Mercur în Berbec îi va ajuta pe Gemeni să își extindă cercul de “prieteni utili”, astfel încât planurile și dorințele lor să fie mai rapid și mai ușor transformate în realitate.

Rac – Planeta Mercur va intra în zodia Berbec și va îndrepta atenția Racilor spre carieră, ajutându-i să se promoveze mai eficient, să socializeze mai mult și să primească oferte de colaborare interesante.

Leu – Mercur va intra în “sectorul Străinătății” din astrograma generală a Leilor și va favoriza călătoriile peste hotare ale nativilor….Citește continuarea pe Huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top