Connect with us

Revistateo.ro

Mercur retrograd în Săgetător. Trei zodii vor avea probleme

Horoscop

Mercur retrograd în Săgetător. Trei zodii vor avea probleme

Mercur a intrat în retrograd în Săgetător pe 3 decembrie. Acest eveniment astrologic afectează atât nativii în Săgetător cât și celelalte zodii.

În decembrie, Săgetătorii vor fi în centrul atenției! Pe 22 noiembrie, Soarele le-a intrat în Casa personalității și va rămâne aici până pe 21 decembrie. Nu vor avea probleme de sănătate aproape toată luna, motiv pentru care vor fi ușor înclinați spre excese.

În ciuda acestui fapt, vor fi cu siguranță mai concentrați pe aspectul personal, deoarece Soarele din Casa 1 îi va face să strălucească la propriu și în următoarele săptămâni. Vor fi extrem de atrăgători pentru ceilalți. Personalitatea lor magnetică va exploda din interior spre exterior, fascinându-i pe cei din jur.

Este posibil ca unii să îi trateze cu deosebită atenție. Dar, din păcate, orice relație vor inițializa, nu prea are șanse să fie una pe temen lung. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se distreze, Doamne ferește!

De pe 3 până pe 23 decembrie, Mercur va intra în retrogradare tot din Casa 1.. Acest lucru va complica și mai mult poziția lui Marte. Efectul: nativii se vor întreba care este felul în care se prezența celorlați.

Mercur îi încurajează aici să se relaxeze și să nu își facă prea multe griji despre ceea ce gândesc alții despre ei.

În decembrie, și Venus va fi în Casa personalității. Asta înseamnă că Săgetătotii vor atrage prin farmecul natural și prin personalitate. Vor face acest lucru natural, fără niciun efort.

Care sunt zodiile afectate de Mercur retrograd în Săgetător

TAUR

Din 3 până pe 23 decembrie, Mercur va fi retrograd în Sagetator. Chiar dacă vor veni bani foarte curând, perioadele de retrograde sunt renumite pentru provocările pe care le aduc. Asta poate însemna și vedere cheltuieli neașteptate.

Posibil să depășească limita bugetului autoimpus, pentru că vin cumpărăturile și cadourile de sfârșit de an.

Pe 20 decembrie, Saturn intră în domiciliu, în Capricorn, în Casa a 9-a. Traseul profesional al Taurilor va fi, cu siguranță, într-o creștere continuă. cel puțin pentru un timp.

Se vor concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung și așa își vor da seama că evoluția lor profesională are limite. Deocamdată.

RAC

Chiar dacă emoțiile ar putea să îi atingă pe cei mai mulți dintre ei, este important să comunice onest și să nu se împiedice în sentimente.

Pe 9 decembrie, Marte se mută în Casa a 5-a, Casaiubirii și a distracțiilor. Când Marte se află în această poziție, le recomand nativilor să trăiască viața la maximum! Știu ce au de făcut la locul de muncă și să se și distreze.

CITEȘTE ȘI: Cele 2 zodii care NU SE VOR ÎNȚELEGE deloc în 2018

Vor fi mai amuzanți și glumeți cu prietenii, familia, colegii și partenerii. În decembrie, entuziasmul lor va exploda și îi va face pe cei din jur lor dependenți de personalitatea lor.

Marte, beneficiarul acțiunii concurențiale, îi poate face să-și asume riscuri și să fie mai îndrăzneți. Deși acest lucru nu este întotdeauna rău pentru ei, Racii sunt prudenți. Se asigură că deciziile sunt în interesul lor și nu vin doar dintr-un impulsiv emoțional.

BALANȚĂ

Din moment ce Mercur va fi retrograd în Săgetător, în Casa somunicării cu restul lumii, Balanțele vor trebui să îşi elibereze mintea de toate gândurile zbuciumate. Această retrogradare ar putea să îi facă pe nativi să se simtă copleșiţi, nervoşi, cu mintea străbătură de gânduri agresive sau cu opinii contradictorii.

Dar decembrie este o lună excelentă pentru meditația transcendentală, yoga și ieşiri în natură. Chiar și treburile sau sarcinile repetitive pot fi o formă de meditație, astfel încât să se poată relaxa!

Pe 9 decembrie, Marte le va intra în Casa a 2-a. În Casa banilor proveniţi din muncă proprie şi a stimei de sine. Balanțele avea o experiență deosebit de practică și ambițioasă la birou, munca eficientă va echivala cu valoarea veniturilor stabile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top