Connect with us

Revistateo.ro

Mergea la scoala trist si neingrijit. Cand profesoara a descoperit secretul elevului ei preferat, i s-a rupt inima

Inedit

Mergea la scoala trist si neingrijit. Cand profesoara a descoperit secretul elevului ei preferat, i s-a rupt inima

Teddy Stallard a ascuns cel mai puternic secret fata de profesoara care il iubea ca pe ochii din cap. Aceasta si-a dat seama ca elevul ei preferat s-a schimbat in momentul in care a observat ca, de la o vreme, purta mereu aceleasi haine si nu se ma ingrijea deloc.

Rolul profesorilor in viata noastra este foarte important. Ei ne pot ajuta sa depasim momente cumplite, mai ales atunci cand parintii nu sunt alaturi de noi din varii motive.

Teddy Stallard mergea descumpanit la scoala in ultima perioada. Profesoara lui, doamna Thompson, a observat ca hainele lui erau neingrijite, iar chipul sau era brazdat de durere.

Stallard nu mai era implicat nici in activitatile de clasa, iar asta i-a determinat pe profesori sa investigheze ce se ascunde in spatele acestui comportament straniu. In sistemul american de invatamant, fiecare diriginte si profesor trebuie sa completeze aproape saptamanal fise psihologice ale elevilor, pe langa spatiile pentru notele din catalog.

A aflat ca este insarcinata dupa ce a descoperit ca are cancer la creier. DECIZIA RADICALA a acestei mame a dus la un final dramatic

ASCULTA-TI COPILUL! Scrisoarea lasata parintilor de un baiat de 11 ani, inainte sa se sinucida

Ce se intampla cu elevul, de fapt? Ceva teribil. Poate cel mai ingrozitor lucru care i se poate intampla oricui in viata asta. Teddy si-a pierdut mama si a nu dorit sa vorbeasca despre asta, insa insistentele profesoarei l-au determinat sa se descarce.

„Teddy e un elev excelent. Se intelege foarte bine cu colegii sai si, privind in istoricul fisei sale psihologice, nu am mai intalnit pana acum vreo problema de natura emotionala care sa il afecteze atat de tare. Niciodata nu s-a purtat atat de ciudat. Atunci am aflat ca moartea mamei era cauza izolarii sale.

Am inteles exact ce i s-a intamplat cand, la o sarbatoare importanta, toti copiii faceau si primeau cadouri, iar el era absent. Tatal lui nu avea deloc grija de el si nu mai avea speranta ca cineva il va intelege vreodata”, explica profesoara, scrie upsocl.com.

Copiii au facut glume pe seama schimbarii lui Teddy, insa cand au aflat prin ce trecea, s-au apropiat din nou de el. „Astazi, dumneavoastra mirositi la fel cum mirosea mama mea”, a fost marturisirea care a facut-o pe profesoara sa planga in hohote.

Dupa cateva luni, doamna Thompson a primit o scrisoare de la Teddy in care acesta ii multumea pentru tot ce a facut pentru el si o desemna cea mai buna profesoara din lume.

Astfel de povesti ne fac sa ii privim cu atentie pe cei din jur, de la mic la mare. Fiecare om poarta cu el o drama, iar atunci cand o descoperim, regretam toate prejudecatile pe care le avem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top