Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A mers la mare, dar a murit după ce i-a explodat stomacul. Ce au găsit medicii în interiorul tinerei. Ce făcuse cu 48 de ore înainte

Rebecca Brock avea tot viitorul înainte. Tânăra de 18 ani a murit în timp ce se afla în vacanță la mare, în Ibiza.

Tragedie fără precedent. I-a explodat stomacul

Fetei i-a explodat stomacul la propriu, ceea ce i-a șocat teribil pe medici. Doctorii spanioli nu au mai văzut ceva asemănător înainte. A mers în Ibiza ca să își serbeze ziua de naștere.

Fata a fost găsită într-o baltă de sânge pe 28 septembrie 2015. A fost transportată de urgență la spital pentru o examinare atentă ca să se afle ce i-a cauzat cu adevărat moartea.

Specialiștii au sesizat că Rebecca avea în sânge o doză de droguri de două ori mai mare decât cea fatală.

„Nu putea să ia pastile cu uşurinţă. Nu îmi imaginez cum ar fi putut înghiţi atâtea. Dacă nu ar fi fost nevoită să apeleze la pastile, le-ar fi evitat, fiindcă nu putea să le înghită”, a declarat mama tinerei în urma tragediei.

În cele din urmă s-a dovedit că stomacul fetei ar fi explodat din cauza faptului că ingerase mai multe punguțe pline cu doguri.

CITEȘTE ȘI: Arăta ca o femeie însărcinată în opt luni, dar în burta ei era cu totul altceva. Patru spitale au refuzat-o când au văzut despre ce e vorba

Toxicologul Stephen Morley şi autorităţile spaniole au găsit dovezi conform cărora Rebecca ar fi murit cu 48 de ore înainte de a fi găsită în camera de hotel, acesta a declarat: „Cu siguranţă a murit la o oră după ce punguţele cu droguri au explodat în stomacul ei.

Substanţa a intrat rapid în sânge şi, cel mai probabil, i s-a făcut rău, dar nu a anunţat pe nimeni. Cauza morţii este intoxicaţie cu drogul ecstasy”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top