Connect with us

Revistateo.ro

O tanara din Australia a mers la un salon de infrumusetare pentru a-si pune gene false. Insa, la scurt timp a avut parte de un soc.

Inedit

A mers la salon pentru a-si pune gene false. La scurt timp a avut parte de un soc

Kaity Hull, o tanara din Australia, a mers la salon pentru a-si pune gene false. La scurt timp a avut parte de un soc. A observat o iritatie usoara la nivelul fetei si avea senzatia ca ii arde pielea. Dupa aceea, pe fata i-au aparut mai multe umflaturi mici, de culoare alba.

Dupa ce si-a pus gene false, o tanara a trecut printr-o experienta traumatizanta

Kaity Hull in varsta de 21 de ani a mers la salon pentru a-si pune gene false. Nu stia ce urmeaza sa se intample. La scurt timp a dezvoltat o infectie. La o zi dupa aplicarea genelor fale, a observat ca i-a aparut o iritatie usoara pe fata. Dupa aceea, lucrurile s-au complicat si a mers la medic.

„La inceput nu ma gandeam la nimic rau, dar trei ore mai tarziu am observat ca iritatia s-a raspandit pe intreaga fata”, a spus tanara din Australia. „Am fost nevoita sa-mi indepartez machiajul pentru ca aveam senzatia ca fata mea arde, de parca luase foc”, a adaugat Kaity Hull. „Cand m-am trezit in dimineata urmatoare, am observat ca pe fata aveam mici umflaturi de culoare alba. Am fost la doctor si am fost diagnosticata cu stafilococ”. Dermatologul Daniel Lanzer a spus ca este cel mai grav caz de acest fel pe care l-a vazut in 25 de ani. A spus ca aceasta bacterie poate fi contactata foarte usor, insa la fel de usor poate fi prevenita in saloanele de infrumusetare daca sunt respectate regulile de igiena. Iar lucrul acesta nu s-a intamplat in acel caz.

O tanara din Australia a mers la un salon de infrumusetare pentru a-si pune gene false. Insa, la scurt timp a avut parte de un soc.

A mers la salon pentru a-si pune gene false. La scurt timp a avut parte de un soc

Reprezentantii salonului sustineau ca nu este decat o banala acnee

Cand a vazut ce se intampla, mama tinerei a sunat la salonul la care fiica ei a mers pentru a-si pune genele false. Cei de acolo i-au spus ca este o reactie alergica si trebuie sa indeparteze genele false. Insa mama ei nu voia ca fiica sa faca lucrul acesta, deoarece era traumatizata de experienta prin care trecea. Reprezentantii salonului au spus ca nu este nimic grav. Sustineau ca este vorba de acnee.

De fapt, era stafilococ. Dupa ce a primit diagnosticul, tanara a fost nevoita sa lipseasca de la serviciu cateva zile. De asemenea, si-a anulat planurile pentru vacanta. Experienta aceasta a fost una foarte dura pentru ea.

Sursa fotografii: thesun.co.uk

Articole pe aceeasi tema:

Cazul incredibil al unei tinere de 24 de ani care avea un chist ovarian ce cantarea cat zece bebelusi

Copilul lor plangea si avea febra, asa ca au mers la medic. Cand au vazut ce era in nasul copilei, s-au ingrozit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top