Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A mers sa nasca, iar moasa a trimis-o acasa:”Mi-am pus intreaga incredere”

La cateva zile dupa ce a trecut de ziua in care i s-a spus ca ar trebui sa nasca, o femeie a ajuns la spital cu dureri mari.

Angela Owens s-a grabit sa ajunga la spital pentru a o aduce pe lume pe fetita sa.

O moasa de la spitalul Warrington, unde femeia insarcinata a ajuns, i-a recomandat sa mearga acasa si i-a spus sa ia niste paracetamol pentru dureri.

Pentru ca mai avea doi copii acasa si mai trecuse prin doua nasteri, Angela a refuzat sa plece acasa, asa ca a fost mutata intr-un alt loc pentru a astepta sa nasca.

Medicii care au facut analuze au constatat ca bebelusului nu ii bate deloc inima.

“Mi-am pus intreaga incredere in personalul spitalului, pentru a-mi oferi mie si Ellei tot sprijinul de care avea nevoie, dar simt ca si cum am fost lasate balta”, a spus mama deznadajduita.

“Am luptat de atunci pentru Ella si sper ca luand actiuni legale si aducand acest caz in atentia publica, ca se vor lua masuri in serviciile medicale din maternitate”, a spus femeia pentru The Sun.

“Nimic nu va schimba ceea ce s-a intamplat familiei noastre, insa am incredere ca problemele au fost identificate si rectificate pentru a preveni ca alte familii sa treaca prin durerea cumplita prin care am trecut noi in ultimii ani”, a mai spus mama fetitei moarte.

Angela a iesit la cumparaturi pe 21 decembrie, chiar cu cateva zile inainte sa ii fie indus travaliul, dupa ce a trecut cu sase zile peste ziua in care trebuia sa nasca.

Pentru ca a inceput sa simta dureri cumplite, a fost dusa de urgenta la spital, iar moasa care a preluat-o i-a spus ca dilatatia nu este suficienta pentru a naste, asa ca a trimis-o acasa si i-a prescris paracetamol.

“Ar fi trebui sa ma asculte si nimic nu s-ar fi intamplat. Daca as fi fost pusa imediat la un monitor, lucrurile ar fi fost complet diferite”, a marturisit Angela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top