Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mersul pe tocuri poate fi mai ușor decât crezi

Există câteva trucuri care te vor ajuta să mergi pe tocuri și îți vor da încrederea de care ai nevoie. Iată ce trebuie să știi!

1. Asigură-te că pantofii pe care vrei să îi porți îți plac cu adevărat. Totul devine mai ușor dacă te încalți cu tocuri de care ești absolut încântată. Așa îți vei da toată silința să înveți care sunt secretele unui mers natural. Asigură-te că marimea ți se ptorivește. Dacă la o încălțăminte joasă mai poți jongla cu ea, chiar dacă mărimea nu ți se potrivește perfect, când vine vorba de tocuri, ele trebuie să ți se potrivească perfect.  Nu fă niciun fel de compromis.

CITEȘTE ȘI: CUM SCAPI DE MIROSUL NEPLĂCUT DIN PANTOFI

2. Deși pare ciudat, specialiștii recomandă să freci cu șmirghel talpa pantofului, pentru o aderență mai bună.

3. Așează-te ori de câte ori simți nevoia. Nu este o rușine să te odihnești din când în când. Astfel picioarele tale se vor odihni și se vor reface chiar și dacă iei loc 2-3 minute. Atunci când ești la o petrecere și ești nevoită să stai toată noaptea cu pantofii în picioare, nu fă greșeala să te descalți. Există riscul ca picioarele să ți se umfle și apoi îți va fi mult mai greu să te miști.

4. Fii conștientă de mișcările corpului tău. Relaxează-ți șoldurile și genunchii atunci când mergi și nu sta încordată. Încearcă să stai cât mai dreaptă și să tragi umerii în spate. Este foarte important să ai o poziție cât mai corectă și mai elegantă.

5. Fă pași mici, echilibrați, nu te grăbi. Nu uita că, mai întâi, tocul atinge pământul și mai apoi vârful pantofului. Testează mai multe suprafețe. Este bine să te plimbi cu pantofii câteva zile prin casă, înainte de a ieși cu ei, doar pentru a te obișnui puțin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top