Connect with us

Revistateo.ro

mesaje de dragoste

Stiri

Mesaje de dragoste HAIOASE, dar pline de EMOTIE

Vrei sa iti impresionezi partenerul de viata si sa-i faci ziua mai frumoasa? Alege dintre urmatoarele mesaje de dragoste haioase, dar pline de emotie.

– Atunci cand te-am vazut prima oara am zis ca nu ai sanse la mine pentru ca esti urat. Apoi te-am cunoscut mai bine si am zis ca tot nu ai vreo sansa pentru ca esti prea cuminte. Acum stiu cu siguranta ca esti cel mai frumos urat si cel mai nebun om cuminte. Abia astept sa aflu mai multe despre tine!

Mama mi-a spus sa nu ma las prea usor, insa nu mi-a iesit. Tata a zis apoi ca ii va rupe picioarele celui care ma saruta pasional, dar nici lui nu i-a iesit. Amandoi au dansat veseli la nunta noastra. Le-am aratat noi lor!

– Daca maine ar veni apocalipsa cu zombie singurul regret pe care l-as avea ar fi cel ca nu am petrecut prea mult timp cu tine. Asa ca, daca ai veni la mine sa imi consumi creierul sau ce mai fac acesti zombie, te-as lasa, ca apoi sa bantuim planeta care ne-a ajutat sa ne intalnim.

– Vreau sa iti marturisesc ceva: imi place foarte mult de un tip. Este foarte simpatic, are simtul umorului si ma face sa cred ca sunt cea mai sexy femeie din lume. Este el cam uratel si sforaie uneori, insa il iubesc. Sper sa ma intelegi si sa nu te superi. Il cheama…(numele iubitului tau).

CITESTE SI: Cele mai frumoase mesaje de mulţumire pentru BUNICA

CITESTE SI: Mesaje amuzante pentru EL. Care i se potriveşte?

Mesaje de dragoste HAIOASE, dar pline de EMOTIE

– Nu te-am intrebat niciodata, tu stii sa acorzi primul ajutor? Nu de alta, insa ma ia cu lesin de fiecare data cand te vad si nici nu mai sunt in stare sa respir normal atunci cand ma saruti. Si apropo, daca te mai uiti la mine cu ochii aia ai tai, s-ar putea sa am nevoie si de resuscitare.

– Cineva m-a intrebat ce imi place asa mult la tine. Atunci prietena mea cea mai buna mi-a astupat repede gura si i-a spus sa nu ma mai intrebe asta niciodata, ca nu mai tac in veci!

– Sa mai zici tu ca femeile nu stiu de gluma. Uite ca am simtul umorului din belsug, ca doar sunt cu tine de …luni/ani si tot n-am murit.

– O Bomboana discuta cu o Ciocolata. Bomboana spune „Doamne, dulci mai suntem”, la care Ciocolata spune: „Noi dulci? Sa o vezi pe cea care citeste acest mesaj!”

– Iubitule/Iubito, ti-am pregatit un pupic pe botic, un sarut intr-un papuc, iubirea in inimioara si…dragostea in plapumioara! Te iubesc muuuult!

Mesaje de dragoste HAIOASE, dar pline de EMOTIE

– Sunt un politist si te arestez pentru ca e ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta: inchisoare PE VIATA in inima mea!

– Pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru momente de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate cele enumerate tasteaza numarul meu!

– La inceput am fost sceptic, insa tu m-ai facut sa cred ca ingerii exista cu adevarat. Cum te-ai simtit cand Dumnezeu ti-a dat misiunea de a veni in viata mea?

Voi ce alte mesaje de dragoste HAIOASE, dar pline de EMOTIE cunoasteti? Le asteptam in sectiunea „Comentarii”.

Sursa foto Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top