Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Mesaje vocale misterioase pe o rețea de socializare. De unde vin ele?

Au apărut o serie de mesaje vocale misterioase, robotizate, pe rețeaua de socializare Twitter, iar teoria conspirației a fost automat activată de către internauți.

Mesaj vocale misterioase pe Twitter

La data de 8 martie 2015, s-a înregistrat dispariția Zborului MH370 al companiei Malayisian Airlines, care făcea ruta Kuala Lumpur – Beijing.

Despre dispariția de pe radare a acestui zbor s-a scris foarte mult în ultimii 4 ani și nici acum nu există o explicație pe care să o creadă toată lumea.

Un mesaj vocal neașteptat a fost trimis către utilizatorii Twitter recent, iar acesta pare să aibă legătură cu cazul MH370.

Totul a început cu Ty, un utilizator Twitter care a semnalat acest fenomen împânzit pe rețeaua de socializare.

Acesta a postat o înregistrare a unui mesaj vocal pe care l-a primit pe propriul său telefon mobil și a cerut ajutor pentru decriptarea, respectiv traducerea acestui mesaj.

CITEȘTE ȘI: De ce ninge în martie. Explicația la care nu se aștepta nimeni

Peste 7 milioane de oameni au comentat acest subiect și au apărut sute de teorii conspiraționiste. Unii au fost încurajați inclusiv să-și dezactiveze contul de Twitter pentru a nu se speria de aceste mesaje ciudate.

Mesajul robotic suna în felul următor: „Acesta nu este un test, nu e o glumă. În ultimii ani am dorit să trimitem mesaje vocale automate oamenilor care înțeleg și care nu se tem. Câte un mesaj din când în când îi va face pe mulți să știe adevărul.

Adevărul este că alte ființe biologice există în Creația Supremă care susține viața. Pământul – o planetă creată la fel ca avansurile noastre tehnologice; voi, ca rasă umană, v-ați păstrat tari și puternici.

Dar, pe măsură ce haosul vine pe planeta voastră, trebuie să ne arătăm pentru a dovedi că există moduri diferite de a păstra pacea. Mulți nu sunt de acord cu ceea ce spunem, aşa că ei ne vânează.

Realizările dvs. sunt următoarele: ați creat religii pe un zeu părtinitor, ați creat un guvern care este corupt și care va cădea în curând, armele dvs. sunt avansate pentru că provine din tehnologia noastră.

Teritoriile lichide pe care le numiți oceanele conțin multe secrete, inclusiv unele care sunt scufundate în abis. Ne vom face cunoscuți în cel mai bun mod posibil.

Goliți spațiul aerian pentru a nu exista probleme”, notează lovendal.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top