Connect with us

Revistateo.ro

Metoda inedită prin care a slăbit Lavinia Pârva

Dieta si Sport

Metoda inedită prin care a slăbit Lavinia Pârva

Fosta membră a trupei Spicy, acum artistă solo, Lavinia Pârva a slăbit în ultima vreme văzând cu ochii. Aceasta s-a îngrășat puțin în ultimele luni, însă a prins taurul de coarne și a zis: Stop, așa nu se mai poate!

Aceasta a dezvăluit pentru un site de femei că este o persoană foarte gurmandă și că este înnebunită după preparatele românești, mai ales după sarmale. Felul în care a slăbit cântăreața îi va uimi pe toți, deoarece nu a renunțat la una dintre compozițiile de bază ale sarmalei. Astfel că, Lavinia a lăsat-o mai moale cu carnea și dulciurile și a dat-o pe frunze și salate.

CITEȘTE ȘI: 5 CONDIMENTE CU CARE POȚI SLĂBI

Această metodă poate fi urmată de orice femeie: faceți sarmale și despărțiți conținutul de frunză, consumând doar frunza. Pe lângă frunzele de varză și alte salate, aceasta a adăugat și fructe în dieta ei de slăbire. Lavinia se laudă că nu mănâncă după 6 seara absolut nimic și asta o ajută foarte mult în digestie.

Lavinia a învățat să facă salate și să ducă un stil de viață sănătos cu ajutorul profesoarei sale de pilates, Marga, mai susține vedeta.


Dragoste cu împrumut – cel mai nou single Lavinia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top