Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Metoda prin care îți poți mări sânii în mod NATURAL

Multe femei ajung la bisturiu pentru a-și mări sânii, punându-și sănătatea în pericol. O alimentație echilibrată și puțin exercițiu fizic pot face minuni dacă dorești să ai sânii mai mari.

FLOTĂRILE VERTICALE MĂRESC SÂNII
Acest tip de flotări este recomandat tuturor femeilor care vor să își mărească sânii fără să meargă la clinicile unde vor fi ciopârțite. Cum se fac flotările verticale? La fel ca și cele la podea, însă de data aceasta nu va trebuie să îți ridici greutate ci să îți împingi pieptul față-spate.

Stai cu mâinile lipite de perete și coatele depărtate de corp, ușor oblic față de perete. Faceți câte 10 flotări într-o serie, timp de 15 minute în fiecare zi. Metoda este eficientă pentru dezvoltarea musculaturii și duce la o mai bună vascularizare a sânilor, pentru mărirea acestora.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE INAMICII SÂNILOR TĂI
PERICOLUL SILICOANELOR
În momentul în care o femeie alege să se supună intervenției chirurgicale, trebuie să știe că a-și pune silicoane presupune o serie de riscuri post-operatorii. În primul rând, vor apărea modificări ale sensibilității areolei și mamelonului, imediat după chirurgie. Riști să faci infecții, deoarece siliconul introdus în sân este un corp străin ce s-ar putea să fie respins de organismul tău.

Rămâi cu cicatricile post-operatorii de la 6 luni până la 2 ani. De asemenea, pot apărea hemoragii în locul unde a fost implantat siliconul, în interiorul sânului. Implanturile se pot rupe la un efort ceva mai mare depus cauzând dureri insuportabile și o intervenție chirurgicală de urgență ale cărei efecte nu pot fi mereu prevăzute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top