Connect with us

Revistateo.ro

Metode eficiente pentru a evita petele de ruj

Machiaj

Metode eficiente pentru a evita petele de ruj

Multe dintre noi credem că atunci când vine vorba de machiaj, ochii sunt punctul central. Dar, cu toate astea, nu putem să ignorăm buzele! Niște buze frumoase pot face orice machiaj să pară atrăgător și uimitor. Ele îți pot oferi un aspect îndrăzneț și te pot face să pari foarte feminină atunci când le pui în valoare. Mai jos poți descoperi câteva metode eficiente pentru a evita petele de ruj!

Odată cu niște buze luminoase și îndrăznețe, vine și problema petelor. Fie că prietenul tău se plânge de petele de ruj de pe cămașă, îți pătezi rochia favorită, sau lași pete de ruj pe ceașca de cafea, produsele pentru buze lasă în urmă multe dezastre. Cele mai multe rujuri au tendința de a se transfera, dar poți preveni asta!

CITEȘTE ȘI: 7 TRUCURI PENTRU CA PARFUMURILE TALE SĂ DUREZE MAI MULT

În primul rând folosește un creion pentru buze. Nu numai că îți conturează frumos linia buzelor, dar previne transferul rujului. Acesta are, de obicei, o textura uscată, care reține rujul cremos pe buze. Păstrează culoarea inteinsă și dă senzația de profunzime.

Un primer pentru buze este la fel de important pentru crearea unei baze care să nu permită transferul culorii. Componentele din formula unui primer cresc longevitatea rujului tău și ajută la pregătirea buzelor pentru textura lui.

Un truc simplu și eficient este să aplici un strat subțire de ruj, după care, cu un șervețel curat, să îți tamponezi buzele. Nu șterge buzele într-un mod agresiv, doar tamponează-le ușor pentru a lua surplusul de culoare și a fixa rujul.

Un alt mod eficient să îți sigilezi rujul pe buze, este utilizarea unei pudre. După ce ai aplicat un strat subțire de ruj, aplică puțină pudră compactă cu o periuță de dinți. După acest pas reaplică un strat de ruj. De asemenea, poți să îți dai buzele cu puțin blush de culoare asemănătoare cu rujul. Pudra reduce excesul de umiditate, care este principalul motiv de transfer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top