Connect with us

Revistateo.ro

Metode pe care nu ti le-a spus nimeni despre cum sa scapi de ridurile de pe frunte

Cosmetica

Metode pe care nu ti le-a spus nimeni despre cum sa scapi de ridurile de pe frunte

Exista metode inedite prin care poti preveni aparitia ridurilor sau mascandu-le pe cele existente deja, ori tratandu-le.

POARTA OCHELARI DE SOARE
Ridurile se formeaza si atunci cand ne incruntam din cauza luminii puternice a soarelui. Chiar daca este deja luna septembrie, soarele mai are puterea sa te faca sa te incrunti, asa ca alege o pereche potrivita pentru prevenirea ridurilor. Ridurile provocate de incruntarea la lumina apar cel mai des in zona ochilor, dar si pe frunte.

MASAJ FACIAL SI PE FRUNTE
Stimuleaza-ti circulatia sangelui printr-un masaj periodic pe care il poti aplica pe frunte cu orice crema hidratanta. Daca nu ai o crema la indemana, foloseste uleiul de masline sau uleiul de argan.

CITESTE SI5 METODE NATURISTE PRIN CARE SCAPI DE RIDURI

STAI CU CAPUL IN JOS
Avand in vedere ca stai cam in aceeasi pozitie mereu, circulatia sangelui este unilaterala. Stai cu capul in jos pentru a stimula circulatia sangelui catre fata.

NU FUMA!
Tutunul accelereaza imbatranirea, distrugand colagenul si elasticitatea pielii. Astfel apar ridurile. Acesta poate fi argumentul de care aveai nevoie pentru a te lasa de tigari: vrei sa fii frumoasa.

MASCA DIN ALBUS DE OU
Unge-te cu albus de ou pe fata si frunte pentru tratarea ridurilor si incurajarea aparitiei unor celule noi, revigorante. Aplica un masaj facial dupa ce ti-ai pus masca din albus de ou.

1 Comment

1 Comment

  1. gela

    2014-09-24T22:06:23+03:00 at 2014-09-24T22:06:23+03:00

    poti sa faci si slujbe , varsta isi spune cuvantul asupra ta……

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top