Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt unele dintre cele mai folosite metode prin care poți îndepărta mustața. Femeile trebuie să le cunoască pentru a o alege pe cea mai potrivită.

Cosmetica

Metode prin care poți îndepărta mustața

Multe femei folosesc ceara pentru a îndepărta mustața. Însă există și alte metode eficiente prin care pot scăpa de părul nedorit. Desigur, fiecare prezintă anumite avantaje și dezavantaje. Mai jos găsești și alte metode prin care poți îndepărta mustața, altele decât ceara.

Metode prin care poți îndepărta mustața

Trebuie menționat faptul că nu este indicat să se folosească lama de ras pentru îndepărtarea mustății. Asta pentru că duce la apariția iritațiilor, te poți tăia. În plus, este posibil să îți crească fire de păr pe sub piele.

Pensatul este una dintre metodele pe care le poți folosi. Desigur, este o metodă pe care o poți folosi numai dacă ai câteva fire de păr de care vrei să scapi. Trebuie știut faptul că este o tehnică dureroasă. Asta pentru că pielea din acea zonă este mult mai sensibilă decât cea din alte părți ale corpului.

Poți merge la salon. Asta pentru că o persoană cu experiență te poate ajuta să scapi de părul nedorit. Chiar dacă este o metodă dureroasă, partea bună este că va dura mult mai puțin decât dacă te vei ocupa singură de îndepărtarea mustății. Este una dintre cele mai sigure și mai eficiente modalități prin care poți scăpa de mustață. În plus, rezultatele se vor vedea pentru mai mult timp.

CITEȘTE ȘI: Mai nou, femeile SE RAD PE FATA! Vezi motivul INCREDIBIL pentru care fac acest lucru!

CITEȘTE ȘI: Scapa de durerea de la epilat cu aceste trucuri!
Crema epilatoare te poate ajuta. Nu implică durere. În schimb, există riscul de apariție a iritațiilor pe piele. Iar părul va crește mai repede decât dacă vei folosi alte metode.

Epilarea cu zahăr poate fi luată în calcul. Se poate face și la salon, dar și acasă. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o jumătate de ceașcă de zahăr cu sucul de la o lămâie. Pui puțină apă, amesteci bine ingredientele, după care le pui pe foc. Le lași până se transformă într-o pastă lipicioasă, groasă. Nu trebuie să fiarbă compoziția. De asemenea, trebuie folosită după ce se răcește. Poți aplica acea compoziție cu mâna, ori poți folosi o hârtie sau o cârpă din bumbac. După aceea, tragi repede și cu ferimitate. Și astfel scapi de mustață.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top