Connect with us

Revistateo.ro

Mick Jagger, bursă de studiu în memoria iubitei sale

Inedit

Mick Jagger, bursă de studiu în memoria iubitei sale

Mick Jagger, bursă de studiu în memoria iubitei sale. Studenţii de la şcoala de artă Central Saint Martins de la Universitatea de Artă din Londra vor putea beneficia din octombrie de un pachet de burse de studii pe o perioadă de trei ani.

„Sunt foarte recunoscător să primesc acest pachet de burse extrem de generos oferit de Mick Jagger în numele lui L’Wren Scott”, a declarat Fabio Piras, directorul şcolii londoneze.

„Studenţii noştri sacrifică multe pentru a putea urma aceste cursuri şi muncesc foarte multe când sunt aici. Sunt mându de faptul că aceste cursuri continuă să fie recunoscute ca având o contribuţie majoră la viitorul industriei modei la nivel mondial”, a mai spus acesta.

Moartea creatoarei de modă L’Wren Scott a uimit ]ntreaga lume a modei, dar mai ales pe Mick Jagger. L’Wren Scott s-a spânzurat în martie 2014, în apartamentul său din New York, la vârsta de 49 de ani.
„Mă lupt încă să înţeleg cum a putut iubita mea şi cea mai bună prietenă să-şi ia viaţa astfel”, a declarat Jagger în martie 2014. „Am petrecut mulţi ani minunaţi împeună şi am avut o viaţă extraordinară amândoi”, a mai spus solistul celebrei trupe Rolling Stones.

L’Wren Scott, al cărei nume real este Luann Bambrough a părăsit statul natal Utah pentru a deveni model la Paris. S-a mutat la Los Angeles, unde a devenit un designer renumit, ale cărei creaţii au fost purtate de Madonna, Nicole Kidman, Oprah Winfrey şi Penelope Cruz. Din 2001 avea o relaţie cu Mick Jagger, cu care se afişa la toate evenimentele mondene.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este considerată una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa, formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, The Rolling Stones a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top