Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihaela Rădulescu: „Fiul meu nu s-a întâlnit nici cu Dani și nici cu Felix”

Mihaela Rădulescu vorbește mai deschis decât niciodată despre viața ei personală și cum trăiește Ayan toată nebunia din ultimele luni, de când mama lui are o nouă relație, cu sportivul austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu spune în mesajul postat pe Facebook că ceea ce încearcă să facă este să găsească o armonie între rolul de mamă, profesie și relațiile ei sentimentale. Vedeta a scris pe contul de Facebook că Ayan nu s-a întâlnit până acum nici cu Dani și nici cu Felix și că are un tată minunat, fapt pentru care nu va cunoaște un alt bărbat.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU A STAT FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU ACEST EROU

„Fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani și nici cu Felix. Rămân aceeași mamă iubitoare și responsabilă, care nu face greșeli majore. Ayan are un tată minunat și nu va cunoaște alt bărbat, decât atunci când voi considera asta un pas logic și nevătămator pentru el. Nu m-am mutat în Elveția , nici în Austria, ci locuiesc tot în Monaco, cu puiul meu. Nu am facut niciun scandal în aeroport, ci doar am răspuns în șoaptă unei persoane care m-a abordat”, răspunde vedeta ultimelor titluri și articole din ziarele de scandal.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a ținut să specifice că nu și-a făcut operații estetice și că duce o viață cât de sănătoasă poate. Poate că cel mai important mesaj pe care l-a transmis vedeta de televiziune este acela că nu și-a abandonat niciodată copilul, dar nu s-a abandonat nici pe ea, pentru că știe exact în ce doze să-și planifice viața profesională, cea de mamă și de iubită.

„Nu am schimbat nenumarăși bărbați, nu am fost atât de capabilă:)), ci mi-am trăit relațiile și căsniciile de câte 5, 6, 10 ani, atât cât am fost fericită. Nu sunt o devoratoare de bărbați, ci o femeie liberă, care-și trăiesște iubirile și care știe și ce vrea și cine e”, închide vedeta în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top