Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Leu, suspect de CANCER. Ce a spus sportivul după operație

Stiri

Mihai Leu, suspect de CANCER. Ce a spus sportivul după operație

Mihai Leu a suferit o intervenție chirurgicală la rect, la Spitalul Fundeni din Capitală. Acesta a mers la medic după ce a observat dezvoltarea rapidă a unei tumori în zona rectului, motiv pentru care au apărut zvonuri că ar avea cancer. Mihai Leu a precizat pentru presă că este bine, infirmând pe jumătate informațiile care circulau despre o formă rară de cancer de care ar suferi.

Mihai Leu a declarat pentru sportnews.ro că se simte foarte bine și acum se recuperează acasă la Hunedoara, după operația suferită la Fundeni. Acesta declară că recuperarea merge ca pe roate, mulțumind medicilor care l-au operat.

Mihai Leu este un boxeur profesionist care a ajuns campion mondial la box în 1997 la grupa semi-mijlocie. Acesta s-a retras din sport după o accidentare, fiind neînfrânt la fel ca legendarul boxeur Terry Marsh. Mihai Leu a concurat și ca pilot de raliu devenind campion național în 2003 la bordul unui Hyundai Accent WRC. Din anul 2010, Mihai Leu este team-managerul Jack Daniels Raily Team.

Mihai Leu postase recent o fotografie pe contul său de Facebook, în care a anunțat că din motive de sănătate nu poate fi prezent la înmormântarea fostului său antrenor din Germania, Fritz Sdunek: „Cu el am devenit campion al Germaniei și campion mondial! Adio, Fritz! (aceasta este poza cu noi doi în 1990)”.

Sursă foto: cancan.ro

Sursă foto: cancan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top