Connect with us

Revistateo.ro

Net

Mihai Petre va deveni tată din nou

Mihai Petre este în culmea fericirii! Acesta a aflat că soția lui, Elwira, a rămas însărcinată din nou!

Fostul jurat al emisiunii „Uite cine dansează” se pregătește deja pentru momentul frumos din viața lui, însă nu este la prima experiență.

Mihai, 38 de ani, și Elwira, 36 de ani, mai au o fetiță împreună pe nume Catinca, 6 anișori. Cei doi vor deveni astfel părinți pentru a doua oară.

Elwira l-a convins să lucreze în televiziune

„Elwira m-a convins că merită să încerc. Şi bine a făcut, pentru că simt că experienţa asta m-a dezvoltat ca om, în primul rând, şi am învăţat enorm de multe lucruri şi m-am şi simţit bine, deşi la început credeam că nu o să-mi placă atât de mult pentru că eram conştient că nivelul dansului nu va fi atât de înalt, dar până la urmă lucrurile s-au schimbat şi nivelul a devenit destul de ridicat.

CITESTE SI: REACȚIA MAMEI te lasă fară cuvinte! Un nou caz de pedofilie în România. Un brancardier ar fi agresat sexual o fetiță de doar 13 ani

Am cunoscut oameni cu care lucrez şi acum, care îmi plac şi alături de care mă simt bine. Până la urmă despre asta e vorba în viaţă: să trăieşti aşa cum îţi place şi cu cine îţi place.

Asta este prima prioritate, să-mi placă ceea ce fac şi mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Mihai pentru Adevărul.

La începutul relației, fiecare credea despre celălalt că este arogant

„O persoană la prima vedere nu o cunoşti, nu ştii cum e, din ce e compusă. Fiecare om e compus din experienţele pe care le trăiesşte şi din educaţia pe care o primeşte şi uneori oamenii, la început, au tendinţa să-şi pună nişte măşti de protecţie, mie aşa mi se pare.

Nu se deschid, toţi facem asta, este un instinct. Şi în timp cunoşti o persoană, ce-i drept la început judecam, dar am greşit”, a mai declarat Mihai în același interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top