Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Mihai Voropchievici are vești extraordinare pentru 2 zodii. E cea mai fericită perioadă a vieții lor

Mihai Voropchievici susține că nativii Fecioară și Rac traversează una din cele mai frumoase perioade ale vieții lor.

Mihai Voropchievici, vești bune pentru Rac și Fecioară

Vor avea parte de o serie de surprize plăcute chiar din acest sfârșit de săptămână. Fecioarele sunt protejate de divinitate mai mult ca niciodată.

Aceste semne zodiacale „au o perioadă de revigorare. Au din toate cele patru puncte cardinale beneficii și trebuie să acționeze în favoarea lor. Vor fi bine pregătite”, spune Mihai Voropchievici.

„Fecioara este într-o săptămînă de multă comunicare. S-ar putea să primească și o cerere în căsătorie”, mai spune Voropchievici.

Și pentru Raci e o perioadă excelentă. Vor rezolva toate problemele cu ajutorul forței divine. De ei depinde cum va evolua totul, pentru că vor avea suficientă tărie de caracter și ambiție.

Cei doi nativi, Racul și Fecioara, au avut destul de multe probleme sentimentale în ultima vreme. Au fost mereu pe picior greșit și au ratat starturile în viață, însă primăvara aceasta le aduce ceea ce merită, lucrurile pentru care au luptat din greu.

CITESTE SI: Top 4 zodii care sărăcesc primăvara asta

Horoscop primăvară 2018 realizat de Cristina Demetrescu. Cine se căsătorește

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12 – 18 martie 2018. Numerologul are vești mari pentru 3 zodii!

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Zodiile de care să-ți ferești buzunarele primăvara asta

Fecioara este sub protecție divină aproape tot anul, la fel și nativul de apă Rac. Racul, spre deosebire de Fecioara, trebuie să fie mai atent la felul în care acționează pentru că are multe compromisuri de făcut.

Are de-a face cu tot felul de oameni, pestriți, complicați, unul mai agitat decât celălalt și trebuie să facă față temperamentelor diferite.

Fecioara are ocazia să își schimbe viața la 180 de grade începând cu sfârșitul lunii martie. În aprilie și mai va exploda de fericire căci în viața ei va apărea o iubire nouă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top