Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 martie 2018

Horoscop Lunar

Mihai Voropchievici, avertisment fără precedent pentru 3 zodii. Li se întâmplă de la 1 septembrie!

Toamna aceasta debutează cu o serie de probleme pentru majoritatea semnelor zodiacale. Se spune că toamna se numără bobocii, însă pentru unii nativi s-ar putea număra suferințele.

Numerologul Mihai Voropchievici a citit în rune și a descoperit că 3 dintre zodii au perioade grele de încercare. Calvarul începe pentru ele chiar de la 1 septembrie, adică peste două zile.

Cele 3 zodii care vor avea o perioadă fantastic de grea, conform lui Voropchievici

Gemenii, Racii și Taurii sunt direct vizați de schimbările ce urmează. „Taurul va trebui să își rezolve toate problemele în această lună. Dacă nu își descarcă frustrările, va avea o lună fantastic de grea”, susține numerologul.

„Gemenii au o lună cu niște probe de încercări și pentru ei. Trebuie să aibă forță, tărie, putere, stăpânire, control, care este destul de anevoioasă pentru ei”, a adăugat Mihai Voropchievici.

„Răcușorii sunt la fel de emotivi și de sentimentali. Trebuie să se detașeze luna asta de tot. Să nu își mai facă probleme cu rudele, cu cei apropiați. Se simt foarte bine”, a completat acesta.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna septembrie 2017 pentru TOATE ZODIILE

Luna septembrie este a 9-a lună din an. În numerologie, cifra 9 simbolizează sfârșitul. În luna septembrie mulți vor finaliza etape importante ale vieții lor și vor începe proiecte noi sau, de ce nu, noi relații de iubire.

Se spune că 9 este cifra perfectă în numerologie. Dincolo de conotațiile negative, 9 înseamnă pace, preamărire, belșug, maturizare. CITEȘTE AICI CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN SEPTEMBRIE PENTRU RESTUL ZODIILOR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top