Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Mihai Voropchievici, avertisment pentru Gemeni, Raci și Lei. Ce le este predestinat pentru săptămâna asta

Numerologul Mihai Voropchievici a lansat câteva semnale de alarmă pentru trei zodii. Este vorba despre Gemeni, Raci și Lei.

Săptămâna aceasta se anunță una decisivă pentru acești nativi. Unii dintre ei vor culege ceea ce au semănat. Își vor da seama de greșelile pe care le-au făcut, de situațiile complicate în care s-au implicat și i-a prejudiciat.

Despre Gemeni, numerologul spune că pot pierde totul săptămâna aceasta. Ei se află pe „o pojghiță de gheață subțire”. Trebuie să aibă grijă cum își materializează gândurile. Pot pierde totul dintr-o vorbă, dintr-un gest necugetat.

Trebuie să se concentreze cu atenție asupra aspectelor esențiale, mai ales în ceea ce privește munca. În relațiile cu ceilalți, ar fi indicat să fie un pic mai rezervați decât de obicei.

Și Racii sunt vizați de astre. Au acumulat câteva întârzieri serioase, fapt pentru care sunt cu susu-n jos. Sunt pe punctul să înceapă acel restart de care au nevoie acută.

Cât despre Lei, pentru ei luna noiembrie în sine este una dificilă. La fel ca nativii zodiei Rac, Leii trebuie să facă o suită de schimbări majore dacă vor să le meargă la fel de bun cum le-am mers până acum.

S-au tot poticnit de anumite evenimente, dar acum trebuie să plătească factura. Au parte de multe obstacole. CITEȘTE AICI CE PREVEDE NUMEROLOGUL PENTRU RESTUL ZODIILOR

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI: IDEO. Mihai Voropchievici dezvăluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale: “Numărul 3 – asociat infidelității, la numărul 7 stau MISTERIOȘII”

Numarul locuintei tale, fie ca stai la casa sau apartament, spune totul despre personalitatea ta. Nu doar cifra destinului ne influenteaza viata, ci si a casei in care traim. Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale.

Numerele sunt de la 1 la 9, iar in cazul locuintelor care au numarul compus din doua cifre, trebuie adunate cifrele pana se obtine un singur rezultate (evident, de la 1 la 9).

LOCUINTA CU NR. 1:

“Este casa omului intreprinzator, cel care este mereu activ, vrea mereu sa faca ceva; omul acesta uneori mai si creeaza. Are foarte multa personalitate si de asta reuseste ceea ce reuseste mereu”, a spus Mihai Voropchievici la TEO SHOW.

LOCUINTA CU NR. 2:

“Numarul 2 este ideal pentru un cuplu de tineri deoarece acolo mobilizarea este mai puternica”, mai spune numerologul.

LOCUINTA CU NR 3:

Aici e aici. Voropchievici sustine ca 3 este cifra infidelitatii, a aventurierilor, a distractiei. Intr-o casa cu numarul 3 locuiesc oameni care vor mereu sa petreaca, unii care tatoneaza cu showbizul.

LOCUINTA CU NR. 4:

4 este cifra oamenilor stabili, muncitori, rigizi, oamenilor care construiesc.

LOCUINTA CU NR. 5:

Este cifra extremelor, a aventurierilor. Casa 5 poate fi casa hotel pentru multi deoarece petrec prea putin timp in locuinta lor.

LOCUINTA CU NR. 6:

Este cifra perfecta. Simbolizeaza armonia, pacea, linistea sufleteasca.

LOCUINTA CU NR. 7:

Este casa oamenilor misteriosi, singurei, dar isteti. Aici pot locui medici sau cercetatori ori preoti de rit catolic.

LOCUINTA CU NR. 8:

Desi are o latura negativa, 8 este cifra ambitiosilor, a oamenilor puternici, a celor care vor sa se dezvolte. La 8 sta cineva bogat.

LOCUINTA CU NR. 9:

Este casa altruistilor, a celor care se preocupa in general pentru binele celorlalti. Aici stau asistentele sau medicii, a mai spus numerologul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top