Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici: Ce relatii au zodiile cu banii

Stiri

Mihai Voropchievici: Ce relatii au zodiile cu banii

Fiecare zodie in parte are forta ei aparte de a face bani, sustine Mihai Voropchievici.

ZODIILE DE FOC

Zodiile de foc au o forta de munca extraordinara. Berbecul e un deschizator de usi. Chiar daca trece prin perioade mai anevoioase, stie sa recupereze banii imediat.

Leul, numai prin stralucirea lui, reuseste sa faca bani. El devine foarte simpatic si se foloseste de asta de multe ori ca sa ajunga la bancnote. Leul te ajuta, insa daca e calcat pe coada, asteapta-te sa nu mai primesti niciun ban din partea lui. Este cel mai bun actor din zodiac. Sagetatorul este futuristul care e protejat de forta divina, de pronia cereasca.

ZODIILE DE PAMANT

Taurul, Fecioara si Capricornul ar trebui sa se gaseasca in orice guvern, in tot ce inseamna munci grele. Ei fac bani cu foarte multa truda. Nu te poti apropia niciodata de banii uneia din aceste zodii fara acceptul ei. Fecioara e printre cele mai protejate de Divinitate cand vine vorba de bani.

Top 4 zodii care își investesc prost banii

Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere
ZODIILE DE APA

Aceste zodii sunt foarte maleabile si dragute si pot patrunde peste tot unde e nevoie de simpatie, de dragoste, de afectiune. Pot face bani impartasind din bunatatea lor. Singurul care poate fi la cutite cu banii este Scorpionul. Pestisorul, in schimb, nu stie sa faca bani, dar are noroc la ei. Stie sa stranga avere. Racul face bani datorita calitatii discursurilor sale.

ZODIILE DE AER

Zodiile de aer sunt expansive, sunt volatile. Ele castiga bani prin simpatia pe care stiu sa o transmita. Sunt asa de bine dotate incat stiu cum sa mentina acel echilibru financiar. Varsatorul nu isi face griji niciodata din cauza banilor. Geamanul este versatil, stie sa faca de toate; daca e dat afara dintr-un loc se angajeaza in alta parte.

Se pricepe la orice. Scoate bani din te-miri-ce. Balanta este, de asemenea, foarte ingenioasa in a obtine bani din piatra seaca. Are un noroc incredibil in special in a primi lucruri materiale drept cadou.

Numerologul a vorbit despre relatia zodiilor cu banii in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top