Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici, despre moartea lui Dan Condrea

Stiri

Mihai Voropchievici, despre moartea lui Dan Condrea

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre subiectul momentului: moartea lui Dan Condrea. Specialistul care descifreaza evenimentele analizand numerele care le includ sustine ca moartea omului de afaceri era oarecum predestinata.

Acesta a murit intr-o zi de 22 mai, iar cifra 22, alaturi de cifra 13, este una malefica, in care trebuie sa avem grija la felul in care actionam, sustine numerologul. ‘Daca adunam 22 rezulta 4. O cifra care este daunatoare unor oameni cu responsabilitati mari, in general. 22 este o cifra a mortii.

Daca ai intrat pe incidenta cifrei 4 si ai beneficiat de foloase necuvenite, foloase dobandite intr-un mod fraudulos, se razbuna asupra ta. El statea sub o presiune foarte mare si atunci acest 4 aduce un factor de neprevazut extraordinar. Traia de cateva zile, de cand incepuse ancheta, cu sabia lui Damocles deasupra capului.

Au mai fost ieri si alte pierderi de vieti omenesti in accidente rutiere. Ieri era o zi cu mare atentie mai ales pentru cei care erau la volanul masinii, pentru ca, prin excelenta, era o zi de odihna”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Stirile zilei 23 mai 2016

Lista spitalelor unde au fost gasiti dezinfectanti diluati

Procurorul general neaga filajul

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a raspuns azi speculatiilor cum ca SRI l-ar fi urmarit in seara producerii accidentului mortal. Tot astazi, Lazar a afirmat ca ancheta privind Hexi Pharma va continua intrucat exista suficiente informatii care pot face lumina in acest dosar si fara declaratiile lui Dan Condrea. Medicii legisti continua maine autopsia lui Dan Condrea, inceputa astazi.

Dan Condrea era patronul firmei Hexi Pharma, acuzata ca vindea pe piata dezinfectanti diluati, iar autoritatile stiau acest lucru. Scandalul a luat amploare in clipa in care s-a descoperit ca diluantii au fost folositi si in spitalele SRI, desi SRI-ul a iesit ulterior cu declaratii in care sustinea ca a informat toate institutiile statului in ultimii ani in legatura cu neregulile de la Hexi Pharma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top