Connect with us

Revistateo.ro

Miley Cyrus a fost ceruta in casatorie

Stiri

Miley Cyrus a fost ceruta in casatorie

In viata lui Miley Cyrus a aparut un eveniment formidabil! Cantareata americana a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Liam Hemsworth. Vedeta a impartasit cu fanii ei momentul.

Artista care a devenit populara sub numele Hannah Montana, datorita serialului Disney in care a jucat, este deja o femeie in toata firea. A trecut de perioada in care se juca cu papusile. Astazi este aproape de a avea un nou statut, cel de sotie.

Cantareata a primit inelul de la Liam chiar de ziua ei. Ieri, indragita vedeta a implinit 24 de ani, iar cadoul primit de la partenerul ei a fost, de departe, cel mai frumos dintre toate. „Multumesc, iubitule!”, a scris vedeta pe Instagram la fotografia postata.

Liam o alinta pe Miley la fiecare ocazie in care isi poate arata afectiunea. „La multi ani, ingerasul meu favorit!’, i-a scris actorul iubitei sale.

miley-cyrus-a-fost-ceruta-in-casatorie-1

Cine este Miley Cyrus

‘Hannah Montana’ este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica pop din noua generatie de artisti din America. Miley a devenit cunoscuta pentru serialul „Hannah Montana”, dupa care s-a facut si un film. Lansarea peliculei a avut loc in anul 2009. In anul 2008, numele vedetei a aparut in topul revistei Time la categoria „Cele mai influente 100 de persoane din lume”. Forbes a clasat-o pe locul 35 in topul Celebrity 100.

CITESTE SI: Katy Perry si Orlando Bloom s-ar fi despartit

Artista avea la acea vreme incasari de peste 25 de milioane de dolari, iar in 2009 a urcat pe locul 29. Miley Cyrus a vandut pana acum peste 14 milioane de albume in intreaga lume. Printre cele mai cunoscute melodii ale celebrei soliste se numara „Wrecking ball”, „Adore you” si „We can’t stop”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top