Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Miley Cyrus s-a căsătorit

Surpriză uriașă în lumea showbiz-ului internațional! Îndrăgita cântăreață Miley Cyrus s-a căsătorit, iar vestea a circulat de câteva zile în mediul online.

Azi, celebra artistă cunoscută pentru numeroase hit-uri de răsunet și în România a confirmat vestea. A postat pe Instagram fotografii de la nunta ei cu Liam Hemsworth.

Miley și actorul Liam Hemsworth s-au logodit acum 6 ani, în 2012. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor de ceva vreme, semn că relația lor este mai serioasă ca niciodată.

Miley Cyrus susține că rolul din Hannah Montana a afectat-o

„America parcă ar fi mătuşa mea care-mi spune: «Ştii, creşti foarte repede, iar noi nu vrem să te vedem maturizându-te atât de rapid». Cred că oamenii au iubit-o pe Hannah Montana pentru că ea părea extrem de reală“, a declarat artista într-un interviu.

„N-am realizat că filmând acel videoclip îmi voi da seama cine sunt eu cu adevărat. Mi-a schimbat viaţa. Am simţit că din acel moment, acea barieră, acea linie despărţitoare între cele două întruchipări ale mele a devenit foarte clară“, a spus cântăreaţa.

Totodată, Miley a declarat că rolul din Hannah Montana a distrus-o psihic.

CITEȘTE ȘI: Ionuț Gojman, către fosta iubită, Mirela: „Unde vrei să ajungi cu prefăcătoria asta?”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top