Connect with us

Revistateo.ro

sunt cateva minciuni pe care ti le spui dupa o despartire. Insa, trebuie sa stii ca este normal sa suferi si sa accepti adevarul.

Cuplu

Minciuni pe care ti le spui dupa o despartire

Despartirile nu sunt usoare. Toti cei care au trecut prin aceasta experienta stiu asta. Insa, dupa ce ti se frange inima, ai tendinta de a-ti spune anumite minciuni. Indiferent daca a fost o relatie de lunga durata, o persoana in care aveai incredere etc., stii ca suferi. Insa iti spui anumite lucruri neadevarate, despre care crezi ca te vor face sa te simti mai bine.

Cateva minciuni pe care ti le spui dupa o despartire

„Am terminat cu el”. Stii ca, in realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. L-ai iubit si este normal ca inca sa mai ai sentimente pentru acea persoana.

„Nu-l voi mai contacta niciodata”. Desi spui asta, este posibil sa iti doresti sa mai vorbesti cu el. Sa vrei sa il mai suni.

„Nici nu l-am placut la inceput”. Poate s-a intamplat lucrul acesta, insa intr-un final ai ajuns sa il placi si sa ai sentimente pentru el. De aceea despartirea te-a lasat cu inima franta.

„Este ceva ce am facut eu”. Nu trebuie sa arunci vina pe tine, mai ales daca el este cel care te-a ranit si din acest motiv v-ati despartit.

„Voi suferi numai o zi, dupa care totul va fi bine”. Nu poti sa treci peste o despartire intr-o singura zi, iar lucrul acesta este in regula, spun specialistii. Ai nevoie de timp pentru a te vindeca.

„Ma asteptam la asta”. In realitate, daca te asteptai la asta, probabil nu mai ajungeai in acea situatie.

„Oricum voiam sa ma despart de el”. De fapt stii ca daca voiai sa faci lucrul acesta, il faceai.

„Intr-un final se va intoarce la mine”. Este posibil sa nu se intample asta. Si ceva iti spune ca poate este mai bine ca nu se va intampla.

Nu ma facea fericita”. In realitate, te facea si fericita. Pentru ca daca nu se intampla asta, nu continuai relatia cu el. Si, chiar daca au existat in relatie si momente tensionate, stii ca ai avut parte si de momente frumoase care au meritat.

„Va regreta”. Ar putea regreta sau nu. Insa nu este un lucru relevant pentru tine.

„A facut cea mai mare greseala a vietii lui”. Ai putea spune lucrul acesta pentru ca suferi si preferi sa crezi ca ceea ce s-a intamplat a fost greseala vietii lui.

„Nu voi compara un viitor iubit cu el”. Probabil vei face asta. Si, in unele momente, vei uita despartirea dureroasa prin care treci si iti vei aminti numai clipele frumoase.

Articole pe aceeasi tema:

Ce nu este bine sa faci dupa o despartire

Cand trebuie sa faci sex ca sa eviti despartirea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top