Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Minerva: „Eclipsele afecteaza tot ce e pe plan emotional”

Minerva este unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Romania. In seara aceasta a venit la „Teo Live” pentru a vorbi despre noul an, despre eclipsele anului si despre situatia din tara.

„Despre ceea ce vorbim acum este firesc. Urmeaza o luna in care vom avea o suita de eclipse de Luna si de Soare. Efectul este un pic atipic. Afecteaza tot ce e plan emotional. E o eclipsa care se simte cam 10 zile inainte si 10 zile dupa. De pe data de 26 februarie, este o alta eclipsa. Eclipsa de Soare semnifica miscare, inseamna energie. Pana pe 4 martie, vom fi agitati.


Traim cu Neptun in domiciliu, care are un ciclu de 164 de ani. Traim ce se intampla intre 1846-1848. Acesta face o inconjuctie. Este o democratie cumva estompata. Neptun semnifica ideile sociale. Ne scapa din vedere ceva, ce trebuie sa ajustam in noul mod de a gandi si a face. Pluto darama tot ce a putut construit. Acest Pluto care este un Marte la puterea a treia tensioneaza toate planetele. Efectele complete, razmerita, rezolta, incapacitatea de a intelege.

Intre 11 si 26 februarie, mare atentie la problemele de sanatate.

Venus va intra pe 4 spre 5 martie in retrgradare efectiva. Se trezeste Cocosul de Foc. Acesta inseamna dinamism. Acesta nu trece la actiune, declanseaza niste chestii, dar nu merge mai departe, te avertizeaza asupra anumitor lucruri.

Ce am trait sambata este debutul lunar. Calendarul chinezesc se bazeaza doua tipuri de calendare: unul ezoteric si unul laic. Cel laic incepe de pe 4 februarie.

Simbolizeaza generozitate, stiinta, multa aroganta. In functie de cum suntem aspectati fiecare vom observa. Se bazeaza pe un ciclu de 60 de an. Avem apa, aer, foc, lemn, metal. Avem un an, un element care il genereaza pe celalalt. Urmeaza cocosul de lemn.

Simbolizeaza generozitate, stiinta, multa aroganta. In functie de cum suntem aspectati fiecare vom observa. Se bazeaza pe un ciclu de 60 de an. Avem apa, aer, foc, lemn, metal. Avem un an,  in care un element il genereaza pe celalalt. Urmeaza cocosul de lemn.

Balantele, Cparicornii si Varsatorii vor avea un an excelent. Profesional, Taurii si Fecioarele.Leii si Berbecii sunt favorizati din punct de vedere profesional. Semnele de pamant sa aiba grija la sanatate.

Este anul omului capabil sa creezi lucruri, sa mobilizeze oameni.

Gemenii au un stil de a iubi cu detasare. Nu stiu sa se exprime, te sufoca cu dragoste, Pestii cu dependenta. Gemenii privesc totul ca si cum ar privi din afara. Sunt considerate semne rationale.

Cateva zodii isi pot  schimba locul de munca in 2017

Menirea Cocosului este de a te scoate din rutina. Anul acesta foarte multi vor avea curajul sa isi schimbe domiciliul. Berbecii, Leii, Gemenii, Fecioarele si Balantele isi pot schimba locul de munca, altceva fata de ce au facut pana acum. Din punct de vedere al astrologiei occidentale, trebuie sa fie privite eclipsele de Luna. Leii sa fie atenti la partea afectiva, se vor putea analiza. Se vor vedea intr-un fel de oglinda, au posibilitatea de a se analiza.

Sunt buni conducatori, strategi. Ce s-a inceput pe o finalitate de ciclu, tot ce a debutat acest an, in urmatorii 9 ani trebuie sa se fructifice. Sa se schimbe ceva. Un nou inceput, dintr-o alta perspectiva. Sa nu renuntati la afacere, ci sa o reorientati.

Tot ce se incepe acum, are reflexii pentru urmatoarele sase luni. Cei care sunt nascuti in preajma zilelor de 9, 10, 11, 12, 13 februarie sunt cei mai vizati de ce se intampla si resimt aceleasi lucruri ca Leii si Varsatorii”.

De luna viitoare, Minerva va veni lunar pentru a vorbi despre fiecare zodie in parte.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva luna februarie 2017

Horoscop Minerva 2017

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top