Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie - 4 noiembrie 2017 INTEGRAL. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează.

Horoscop

MINERVA: Pe 9 iunie Jupiter revine în mers normal

Minerva ne explică ce se întâmplă din 9 iunie. Ciclul retrogradării jupiteriene

  • Începe ciclul retrogradării pe 11 noembrie 2016, ora 00:41, din gradul 13 Balanță 13;
  • Intră în retrogradare pe 6 februarie 2017, ora 00:59, din gradul 23 Balanță 08;
  • Revine în mers normal pe 9 iunie, ora 10:04 în gradul 13 Balanță 13;
  • Încheie ciclul retrogradării pe 6 septembrie, ora 22:11, la gradul 23 Balanță 08.

Citește aici: Horoscopul lunii IUNIE scris de MINERVA

Ultima perioadă a ciclului retrogradării jupiteriene va dura până pe 6 septembrie, când Jupiter în mers normal va trece peste gradul din care a intrat în retrogradare, 23 Balanță 08.

Câmpurile în care Jupiter a acționat în perioada retrogradării cu toate acțiunile pe care le-a generat vor fi acum repuse sub lupă pentru a fi fasonate și încheiate.

Steaua fixă ​​Algorab situată la 13 Balanță41 sugerează că această fază va fi mai dificilă decât faza de retrogradare. Lăcomia, în special, va fi scoasă în evidență mult mai probabil acum. Dacă faza de retrogradare nu v-a adus succesul pe care l-ați sperat veți simți gustul amar al neputinței și veți invidia succesul altora. Puteți încerca să compensați oportunitățile pierdute prin…promisiune.

Inconjuncția (aspectul de 150 gr) dintre Jupiter și Neptun susține demersurile lui Algorab. Dacă ați visat la succes și nu s-a întâmplat asta în timpul retrogradării, veți fi extrem de dezamăgiți. Posibil să încercați să puneți în practică unele sfaturi în ce privește îmbogățirea rapidă sau jocurile de noroc dar v-ați putea arde. Curajul de a face orice ca să reușiți și visele spulberate i-ar putea face pe unii nativi să evadeze din realitate în…alcool. Gândiți-vă bine și încercați să vedeți partea frumoasă a lucrurilor.

Dacă lucrurile nu au ieșit așa cum ați dorit, este important să ne amintim că Jupiter retrograd în 2017 vorbește mai mult despre creșterea spirituală, despre pregătirea pentru un alt tip de succes fericirea în dragoste. O căsătorie, venirea pe lume a unui copil, schimbarea locuinței prin căsătorie, sunt doar câteva repere așa că este timpul să vă îndreptați speranțele spre viitor și să încercați să fiți fericiți și mulțumiți cu ceea ce aveți. Dacă nu puteți găsi acum fericirea interioară, vă va fi din ce în ce mai dificil să fiți mulțumiți doar cu lucrurile noi care vă umplu casa.

Pe 6 septembrie când Jupiter va încheia ciclul retrogradării, perspectiva va fi extrem de generoasă. Steaua fixă Spica 23 Balanță 50 promite popularitate, succes social, sănătate, onoruri ecleziaste, noroc, fericire și schimbarea statutului social.

Jupiter este focarul unui trigon minor între tripla conjuncție separantă Nodul Nord – Mercur – Marte și conjuncția Lună Neagră – Saturn.

Relațiile cu familia și partenerul dvs. fac parte integrantă din bunăstarea dvs. în acele domenii de dezvoltare pe care le v-ați concentrat în ultimele zece luni.

Ce este bine să facem pe perioada ciclului de retrogradare? Sfaturile astrologului Minerva

Urmați un curs, studiați, sporiti-vă cunoștințele;

Călătoriți, hrăniți-vă spiritual de aventurieri;

Căutați noi oportunități în viața voastră;

Lăsați-i pe oameni să vă vadă așa cum sunteți, mai ales cei care au cu Jupiter în Leu.

Promovați-vă, promovați-vă produsele, afacerile, telentele – este o perioadă excelentă pentru scriitori;

Evaluați-vă filosofia de viață!

Citiți!

Gandiți pozitiv!

Aveți încredere că viața se poate îmbunătăți.

Gândiți-vă la viitor! Care este visul vostru arzător și cum l-ai putea realiza?Jupiter este orientat spre viitor.

Porniți într-o aventură în cele mai depărtate locuri de pe Pământ!

Bucurați-vă de orice din jurul vostrui.

Rugați-vă! Faceți un salt în credință!

Explorați-vă calea religioasă sau spirituală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top