Connect with us

Revistateo.ro

tendinte iarna 2015 par

Stiri

MINI-SUVITE – in tendinte iarna 2015 par si coafuri!

„Suvite bebelus” (baby hairlights) s-ar traduce denumirea acestor suvite mini, extrem de subtiri si discrete. Vezi cum sa le faci, pentru ca se incadreaza in tendinte iarna 2015 par si coafuri.

Dupa cum le spune si numele, aceste suvite baby sunt inspirate de bebelusi – sunt delicate, finute, in culori pale, care imita culoarea naturala a copiilor nou-nascuti. Se stie ca cei mici nu au o culoare uniforma a parului la nastere, ci au mai multe nuante. Ei bine, tendinte iarna 2015 par se inspira din acest aspect al parului de bebelus!

Mini-suvitele nu sunt deloc greu de realizat si le poti face chiar si acasa, dar trebuie sa fii foarte atenta la ce culori alegi!

CITESTE SI: Suvite fara decolorant. Foloseste cel mai simplu truc!

CITESTE SI: A luat o bucata de material si a infasurat suvite de par pe el. A iesit ceva FABULOS!

Hair-stilistii din strainatate sunt coplesiti de cererea mare a clientelor de suvite baby – multe aduc fotografii ale copiilor pentru inspiratie, caci vor acea culoare naturala si luminoasa ca parul de bebelus.

Acest look se poate realiza si acasa, insa trebuie sa ai grija ca nuanta de vopsea sa se potriveasca cu parul tau natural, astfel incat sa aiba un aspect proaspat si natural.

Tendinte iarna 2015 par si coafuri: vezi in materialul video cum sa iti faci acasa mini-suvite:

Poti chiar sa folosesti un spray special pentru par sau un nuantator in cazul in care vrei mini-suvite doar pentru o ocazie, sau vrei sa testezi cum iti sta cu acest look.

Daca vrei neaparat sa iesi din tipare, poti alege suvite in culori indraznete: mov, albastru, verde, rosu aprins – acestea contrasteaza cu orice culoare de baza, chiar si cu saten inchis. De asemenea, se poarta rozul in par!

Tendinte iarna 2015 par: se poarta culorile puternice, dar si suvitele si mesele, care au rolul de a armoniza si „imblanzi” fizionomia. Aplicate unde trebuie, suvitele iti pot schimba complet aspectul!

Tine cont ca in aceasta iarna si nici in 2016 nu se va mai purta stilul ombre, asa ca renunta trepatat la acest look!

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top