Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

UPDATE: ANDREI BACIU – Ministru pentru 4 ore!

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis să nu il mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătăţii.

Decizia a fost luată în urma controverselor apărute în spaţiul public după nominalizarea acestuia, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

”În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară (duminică seară -n.r.)”, au declarat au afirmat sursele pentru agentia de presa.

Andrei Baciu declarase pentru MEDIAFAX ca este foarte onorat de propunerea de a ocupa fotoliul Ministerului Sanatatii. Acesta are nu doar un CV impresionant, ci si un fizic pe masura.

„Sunt onorat de această nominalizare. Datorită campaniei «Drepturile pacienţilor» am putut sta de vorba cu mulţi dintre bolnavii internaţi în spitalele din România. Aşa am înţeles care sunt problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Baciu.

„Aş fi bucuros să pot aplica cât mai mult în sistemul sanitar românesc ceea ce am învăţat în străinătate, pentru a rezolva cât mai multe dintre probleme cu care se confruntă sănătatea în acest moment”, a continuat cel care ar putea ocupa functia de ministru al Sanatatii.

CITESTE AICI: VEZI CARE SUNT PROPUNERILE LUI DACIAN CIOLOS

Andrei Baciu are doar 29 de ani si momentan este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor. Dupa ce a absolvit Facultatea de Medicina in 2011, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, a fost medic rezident in cadrul Sectiei de Chirurgie Cardiaca de la Fundeni, apoi a lucrat in cadrul Departamentului de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franta.

Din aprilie si pana in septembrie 2015 a lucrat in domeniul chirurgiei toracice la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” si a participat la diverse programe de training si conferinte pe teme de chirurgie cardiaca si toracica in tari precum Olanda, Franta, Italia si Marea Britanie.

Uite cum arata Andrei Baciu, un adevarat fotomodel ce ar putea ajunge ministru al Sanatatii.

andrei baciu

3 Comments

3 Comments

  1. PANAIT CONSTANTIN

    2015-11-15T20:11:42+02:00 at 2015-11-15T20:11:42+02:00

    Domnule Andrei Baciu ,eu sunt terapeut si sunt pasionat de sanatatea semenilor mei,de 17 ani sunt autodidact ma pregatesc cu ajutorul unui sitem bazat pe experienta altor oameni aflat in peste 25 de state.Am descoperit faptul ca fiecare persoana dar si tara are HARUL EI,BRANDUL ,CEVA ANUME IN CARE ACEA PERSOANA SAU ACEL STAT ESTE CEL MAI BUN.HARUL ROMANIEI ESTE IN SANATATE,Romania a primit ceva prin care medicina poate deveni numarul 1 in lume,a primit si ar trebui analizat de mai multi oameni de stiinta cu credinta in DUMNEZEU.Nicola Tesla ,Eistein,Edison ,Moztart…..,toate geniile lumii nu mai au secrete in ceea ce va voi prezenta.Din poza stiu multe despre performantele si viziunea de ansamblu pe care o aveti ,si fiind din Tulcea stiu ca va place pestele.Cu ceea ce v-om face, este posibil ca omenirea sa treaca de aceasta ,,Bariera mentala”(bariera a sunetului),putem da startul unui calmmondial ,,PACEA DE MII DE ANI”Constantin

  2. popescu paulina

    2015-11-15T20:36:30+02:00 at 2015-11-15T20:36:30+02:00

    au mama la ce gunoi lati gasit vin si sa ma fac ceva ministra vad ca se pote oi iohanis de de ce tea pus ceofligari care au esit in stada sa pui unu ca ei ministru hai laso balta mai bine teai da demisia ca nu esti bun nici cat o ceapa degerata

  3. anca

    2015-11-16T10:26:16+02:00 at 2015-11-16T10:26:16+02:00

    Popescu Paulina,cate clase ai?Nici nu stii sa scrii romaneste,deci tu nu ai avea sansa nici ca femeie de serviciu….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top