Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Minunile Sfintei Cuvioase Parascheva

Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva se afla la Iasi de 367 de ani, timp in care nenumarate minuni au avut loc.

Credinciosi de pretuntindeni vin la Catedrala Mitropolitana sa se roage la racla cu Sfintele Moaste si sa caute ajutor pentru problemele de zi cu zi. In ziua de 14 octombrie curtea catedralei se umple de pelerini veniti din toate colturile tarii si chiar din strainatate pentru aceasta mare sarbatoare. Multi dintre cei prezenti spun ca Sfanta Parascheva le-a ascultat rugaciunile si a facut minuni pentru ei.

Minunile Sfintei Cuvioase Parascheva mangaie sufletele crestinilor care vin sa se roage an de an la Iasi. Sfanta Cuvioasa Parascheva vindeca surzi, muti, ologi care doar prin atingerea raclei sfinte se vindeca. Marturie stau toate relatarile celor prezenti la moastele Cuvioasei.

De asemenea nenumarate scrisori sosesc la preotii care slujesc la Catedrala Mitropolitana din Iasi. Citindu-le preotii descopera minunile pe care Sfanta Parascheva inca le face pentru cei care se roaga la ea. Multe dintre aceste scrisori sunt consemnate in “Patericul Romanesc”.

CITESTE SI: SFTANTA PARASCHEVA – TRADITII SI OBICEIURI

CITESTE SI: Ce este INTERZIS sa faci de Sfanta Parascheva! Vezi ce blestem poarta moastele Sfintei!

Multi oameni care sufera de dureri crunte intra in biserica, se roaga la moaste si pleaca de acolo linistiti. Sfanta Parascheva vindeca atat durerile sufletesti cat si pe cele trupesti. Acatistul ei face minuni atunci cand este citit cu credinta si evlavie. Multi dintre cei care au fost rataciti si indepartati de la credinta, s-au intors pe calea cea buna datorita Cuvioasei.

In sesiuni si in lunile de examene racla Sfintei este plina de caiete, carti si cursuri ale studentilor care se roaga pentru reusita. Multi dintre cei care vin sa ceara ajutorul il primesc, pentru ca vin cu credinta si cu smerenie.

Atunci cand in 1954 comunistii au vrut sa ingroape racla cu moaste pentru ca multimea care venea sa se roage permanent ii deranja, cerul s-a intunecat si o furtuna mare s-a pornit cand au inceput sa sape groapa. Oamenii s-au speriat si au mers sa se roage la Mitropolie.

Preotii au tras clopotele, s-au rugat si furtuna s-a oprit ca prin minune.

3 Comments

3 Comments

  1. mougli

    2015-10-14T10:28:36+03:00 at 2015-10-14T10:28:36+03:00

    Minuni exista doar ptr oameni prosti care nu sant in stare sa-si explice cea ce se antampla in jurul lor.I ncercati sa nu mai fiti prosti desi lumea e plina cu ei.

    • Dragos

      2015-10-14T23:01:48+03:00 at 2015-10-14T23:01:48+03:00

      De ce nu ti dai numele sa stim cui sa i multumim ca ne luminează cu desteptaciunea sa ?

  2. veronica

    2015-10-14T14:32:16+03:00 at 2015-10-14T14:32:16+03:00

    Cine crede sé creada că fa fi păzit și ajutat….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top