Connect with us

Revistateo.ro

Mioara Roman se teme pentru viata fiicei sale, Oana

Stiri

Mioara Roman se teme pentru viata fiicei sale, Oana

Mioara Roman se teme pentru viata fiicei sale, cunoscuta prezentatoare tv Oana Roman. Fosta sotie a fostului premier Petre Roman nu este de acord ca Oana sa isi faca o noua operatie estetica.

Oana Roman vrea sa isi indeparteze excesul de piele de pe abdomne. Mama ei pare extrem de suparata de decizia pe care fata a luat-o. ”Nu cred ca Oana vrea operatii estetice. La ce probleme a avut ea dupa naşeterea copilului, m-aş mira sa se lase taiata doar pentru un moft fizic. Ea are o plasa la burta, trebuie sa se opereze pentru a-si rezolva o problemă medicala, caci astea sunt mai importante inainte de toate. Sanatatea conteaza cel mai mult”, a declarat Mioara pentru tabloidul Click.

„Imi face o taietura ca la cezariana. Este si estetica si medicala aceasta operatie si voi scapa de burta”, a marturisit Oana Roman intr-o emisiune de televiziune, mai scrie Click!.

Mioara se teme pentru Oana din cauza situatiei prin care a trecut in februarie 2014. Dupa nasterea micutei Izabela, Oana a avut mari complicatii. A suferit trei interventii chirurgicale dupa o grava infectie abdominala si a fost la un pas de moarte.

Oana a vazut moartea cu ochii

“M-am trezit de trei ori într-o balta de sange. M-am operat a doua oara la acelasi medic, eram intr-o panica continua, eram agitata. De la o simpla cezariana, am ajuns la un adevarat cosmar. Dupa ce am stat doua zile in spital, m-am externat.

CITESTE SI: Oana Roman, reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo

Nici macar nu m-a sunat sa ma întrebe cum ma simt (n.r.: referire la tatal ei, Petre Roman). Cand am ajuns la spital, sa imi schimb pansamentele, timp de sase saptamani, am aflat ca operatia nu se închisese”›, a povestit la acea vreme vedeta.

2 Comments

2 Comments

  1. mioara

    2017-01-28T16:01:10+02:00 at 2017-01-28T16:01:10+02:00

    Cunoscuta prezentatoare tv ?Care tv?

    • Daniel Suta

      2017-01-28T16:09:32+02:00 at 2017-01-28T16:09:32+02:00

      Oana Roman a prezentat mai multe emisiuni de televiziune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top