Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mirela Boureanu Vaida a postat prima fotografie cu fetița! Uite ce frumușică e!

Mirela Boureanu Vaida a adus-o pe lume anul acesta pe Carla Maria, o fetiță frumușică foc ce contrazice teoriile generale despre copii. Și anume, se spune că fetițele seamănă cu tații și băieții cu mamele, dar în acest caz micuța Carla Maria seamănă leit cu mama sa.

Mirela Boureanu Vaida se bucură astăzi de fetița ei, însă în ziua în care a ieșit din maternitate a avut niște șocuri. Vedeta a declarat că a fost bombardată cu prea multe informații despre cum trebuie să își crească fetița, și, fiind pusă în fața faptului împlinit la ea acasă, se gândea la sfaturile primite de la moașă, de la mamă, de la medic, pe lângă care îi juca feste și instinctul maternal.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE CELE MAI PREDISPUSE LA DIVORȚ, ÎN PROCENTE

„Am simtit o panica imensa pentru ca primesti foarte multe informatii de la plecare, dopctorul iti spune ceva, moasa iti mai spune ce se poate intampla in caz de si tot asa. Am ajuns plangand acasa! M-a linistit mama ca bunica a nascut 7 copii si n-a mai murit nimeni. Mama m-a remontat!”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, potrivit cancan.ro.
mirela boureanu vaida 1
Mirela Boureanu Vaida și-a revenit apoi după panica suferită, făcând glume pe seama soțului ei, căruia nu îi vine să creadă că e fetița lui: „Dacă spun adevărul, îl supăr pe soţul meu, săracul. Nu prea seamănă cu el. El e brunet, iar Carla a ieşit albă în totalitate. I-am zis că e bine că a fost acolo, că altfel credea că nu e a lui. Are părul cârlionaţat la vârfuri, ochii bat spre albastru, aşa ca ai mei. Soţul meu o schimbă, o spală, el îi face ceaiul cu care o spălăm şi tot el i-a luat primele hăinuţe. Cred că îmi cam ia terenul de sub picioare. O să semene cu mine, dar sufleteşte cred că va ajunge să fie mai aproape de el. Oricum el va prelua mare parte din atribuţiile mele, odată ce voi începe să muncesc”, a mărturisit prezentatoarea de reality-show la Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top