Connect with us

Revistateo.ro

Mirela Boureanu Vaida a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Net

Mirela Boureanu Vaida a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Mirela Boureanu Vaida trece prin momente grele, chiar înainte de sărbători. Vedeta a ajuns la spital, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina sa de socializare.

Prezentatoarea tv are parte de momente mai putin placute, chiar inainte de Sarbatori. Vedeta a fost nevoita sa mearga cu fetita ei, Carla, la spital, din cauza problemelor de sanatate.

Prezentatoarea TV a facut anuntul pe retelele de socializare.

„In loc de serbarea de Mos Craciun…#carla#spitalulgrigorealexandrescu”, a scris ea in dreptul imaginii.

Mirela Boureanu Vaida, despre familia sa

Mirela Boureanu Vaida are doi copii. În urmă cu câteva luni, ea a acordat un interviu în care a vorbit despre familia ei.

„Desi sunt copiii mei, Carla si Vladimir sunt destul de diferiti. Credeam initial ca voi reusi sa ma impun in fata lor, ca voi fi o mama puternica. Uite insa ca mi-au dat o lectie.

I-am crescut pe amandoi la fel, insa cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine si mamos. Nu pot face nimic pentru ca vrea numai in brate, pupat, giugiulit, intors pe toate partile. Carla este mai independenta.

Ori asa or fi femeile in ziua de azi, ori asa e ea, cert este ca Vladimir, un leu nascut in luna august, m-a doborat. Deja face legea intre femeile din casa, adica intre mine, bona si Carla.” a declarat prezentatoarea despre copiii săi.

CITEȘTE ȘI: Mirela Boureanu Vaida face un ANUNȚ foarte trist. Prezentatoarea TV este în lacrimi

Ea a spus că și soțul ei o ajută foarte mult cu copiii.

„Sotul meu a crescut-o pe Carla pana la un an si jumatate cand a aparut Vladimir in peisaj pentru ca eu a trebuit sa imi reiau serviciul la nici doua luni de la nastere. A fost foarte greu pentru el, ca barbat, sa se ocupe in cea mai mare parte a timpului de fetita noastra, dar a fost si foarte frumos.

Au o relatie speciala. Am convenit ca el sa se ocupe de Carla pana ma intorc eu de la munca si apoi sa plece el la birou si sa termine lucrurile pe care nu le putea face de acasa.” a spus vedeta.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil.

Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg.

Mirela Boureanu Vaida se va reîntoarce pe platoul de filmare al show-ului cu specific matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, în februarie 2018. Echipa a semnat deja contractul, potrivit wowbiz.ro, iar printre cei care vor lucra la acest proiect se numără Raymond și Constantina, foști concureți din sezonul 3 al emisiunii.

În prezent, prezentatoarea îi ține locul colegei sale de breaslă Simona Gherghe, la „Acces Direct”. Simona va reveni în luna ianuarie din concediul de maternitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top