Connect with us

Revistateo.ro

Star

Mirela Boureanu Vaida REVOLTATA! Se opune operatiei pentru cancerul renal

Mirela Vaida i-a spus cateva cuvinte dure mamei fetiţei de opt ani care sufera de cancer renal. Parintii micutei nu vor ca ea sa fie operata, desi asta ar fi singura ei sansa de a se vindeca.

Mirela Vaida a pus-o la punct pe mama fetitei grav bolnava.

„Nu vă pot lăsa să vorbiţi asemenea aberaţii? Dumneavoastră credeţi în Dumnezeu? Nu se poate aşa ceva! Daţi-mi mie procură şi ne ocupăm noi. Aţi dat cu piciorul la 600 de euro ca să staţi cu copilul? Nu se poate aşa ceva”, a spus Mirela Vaida la TV.

Mirela Boureanu Vaida: “Vrea sa imi distruga familia”

Mirela Boureanu Vaida a povestit un episod incredibil care a avut loc in urma cu cativa ani, scrie wowbiz.ro.

Prietena cu Anca Turcasiu, blondina a ajuns la ea acasa. Asa a ajuns sa il cunoasca pe Cristi, sotul artistei.

“Staţi să vă spun poveste despre mine şi Anca Ţurcaşiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu specacolul “Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult(…)

După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice ‘Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi’.

M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii. La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice ‘Bună ziua’…

La care el zice ‘Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?’. Zic ‘Ce am făcut?’. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia.

Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice ‘Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?’. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul.

Apoi vine Anca şi zice ‘E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă’”, a povestit Mirela Vaida.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top