Connect with us

Revistateo.ro

Mirela Boureanu Vaida a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Stiri

Mirela Boureanu Vaida, vacanta in Italia

Mirela Boureanu Vaida profita din plin de timpul liber pe care il are. De cand nu mai prezinta show-ul matrimonial care a facut-o celebra, vedeta se bucura din plin de viata!

Desi ii iubeste pe copiii ei ca pe ochii din cap, Mirela a decis sa ii lase putini singuri pentru a se bucura de o escapada romantica in Italia, cu sotul ei. Prezentatoarea tv a povestit pe blogul ei cum si-a luat inima in dinti si a plecat peste mari si tari cu sotul.

A „fugit” in Italia cu barbatul ei

„Pai e bine. Daca vine soacra-mea, eu plec de acasa!! Hahaha!! Stiu cum suna, dar e adevarat. Nu in sensul ala, ci in sensul ca daca tot are cine sta cu «pruncii», pot si eu sa organizez o iesire cu Alex, o fuga pe undeva, oriunde, numa’ sa fugim! Nu de soacra-mea, neaparat, ci… asa… Sa mai fugim si noi!

Am cautat de joi pe vineri cateva zboruri cu intoarcere duminica si n-am gasit decat ceva in Italia, Germania, Marea Britanie. Am ales Italia pentru ca ne place mancarea, spiritul lor liber si relaxat, cultura, arhitectura oraselor etc. Si iata-ne a doua zi in Florenta, intr-un aeroport mic si ingrijit, cu un soare primavaratec si, totusi, rece…

Mirela radiaza de fericire. Vacanta in Firenze i-a adus zambetul pe buze

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vida: „Este greu. Imi cresc singura copiii”

Nu ne-am facut niciun plan de actiune dar auzisem ca Firenze e un oras mic si-l poti parcurge la pas lejer in 2 zile. Asa ca am pornit spre hotel, direct in inima centrului istoric, am luat micul dejun, ne-am cazat, apoi a început explorarea cu harta turistica in mana”, a scris Mirela pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top