Connect with us

Revistateo.ro

Mirela Boureanu Vida: "Este greu. Imi cresc singura copiii"

Stiri

Mirela Boureanu Vida: „Este greu. Imi cresc singura copiii”

Mirela Boureanu Vaida a facut cateva dezvaluiri despre cum arata viata ei dupa ce nu a mai aparut la televizor. Indragita cantareata se ocupa acum de cei doi copii, Carla si Vladimir, iar de cand a plecat de la reality-show-ul care a facut-o celebra s-au schimbat multe in viata ei.

Mirela a acordat un interviu pentru Agentia de Presa Mondena, in care marturiseste cat de greu si fascinant in acelasi timp este rolul de mama.

„Vladimir a devenit foarte dependent de mine”

„Desi sunt copiii mei, Carla si Vladimir sunt destul de diferiti. Credeam initial ca voi reusi sa ma impun in fata lor, ca voi fi o mama puternica. Uite insa ca mi-au dat o lectie. I-am crescut pe amandoi la fel. Cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine si mamos.

Nu pot face nimic pentru ca vrea numai in brate, pupat, giugiulit, intors pe toate partile. Carla este mai independenta. Ori asa or fi femeile in ziua de azi, ori asa e ea. Cert este ca Vladimir, un leu nascut in luna august, m-a doborat. Deja face legea intre femeile din casa, adica intre mine, bona si Carla”, a declarat vedeta.

„Sotul meu a crescut-o pe Carla pana la un an si jumatate cand a aparut Vladimir in peisaj pentru ca eu a trebuit sa imi reiau serviciul la nici doua luni de la nastere.

CITESTE SI: Mirela Boureanu a postat prima fotografie cu fetița! Uite ce frumușică e!

A fost foarte greu pentru el, ca barbat, sa se ocupe in cea mai mare parte a timpului de fetita noastra, dar a fost si foarte frumos. Au o relatie speciala. Am convenit ca el sa se ocupe de Carla pana ma intorc eu de la munca si apoi sa plece el la birou si sa termine lucrurile pe care nu le putea face de acasa”, a mai spus Mirela in cadrul aceluiasi interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top