Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mirela de la „Insula iubirii”, din ce în ce mai apropiată de un fost concurent. Cum au fost surprinși

Mirela de la „Insula iubrii” a reușit să își schimbe complet viața în ultimele luni, de când a participat la emisiune alături de iubitul său, Ionuț.

Fanii celor doi au observat încă din primele episoade faptul că între cei doi există niște probleme, iar după numai câteva episoade, Ionuț a decis să rupă brățara pe care a primit-o în Thailanda.

Venirea în România după această experiență a însemnat să lege prietenii cu actualii concurenți, dar și cu foștii concurenți. Înainte de a pleca în Thailanda cu Ionuț, Mirela a legat o frumoasă prietenie cu Nico și cu Cătălin, cei doi foști concurenți ai emisiunii.

Citește și: Interviu cu Hannelore de la „Insula Iubirii”: „Andi a fost singura persoană care nu m-a lovit acolo

Pentru că Nico și Cătălin s-au despărțit, Mirela iese separat cu cei doi, iar fanii acestora au început să se întrebe dacă nu este ceva între ei, pentru că par destul de apropiați.

Însă, pe cei doi îi leagă doar o frumoasă prietenie, iar atunci când au timp liber, preferă să iasă la masă și în alte locuri publice și nu există să facă fotografii pe care le postează amândoi pe rețelele de socializare.

Toată lumea a observat că Mirela a făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.

Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă’😂.

Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă’ am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉’, a scris Mirela în mediul online.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.’.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top