Connect with us

Revistateo.ro

Miss Honduras a fost găsită MOARTĂ

Inedit

Miss Honduras a fost găsită MOARTĂ

Scriam ieri despre stranie dispariția a unei Miss World, care a dispărut fără urmă, împreună cu sora ei. Poliția din Honduras a anunțat aseară că fata a fost găsită, și, potrivit primelor analize, Maria Jose Alvarado a fost ucisă cu câteva zile înainte de a pleca la Londra, acolo unde se va desfășura competiția Miss World 2014.

Aceasta a fost omorâtă împreună cu sora sa, Sofia Trinidad Hernandez, amândouă fiind găsite în același loc, a precizat Leandro Osorio, directorul Poliției Judiciare din Honduras. Acesta a precizat că „putem să vorbim în proporție de 100% că este vorba de ele”, după ce polițiștii le-au găsit pe cele două. Maria Jose Alvarado a dispărut pe 13 noiembrie 2014 și s-a pregătit de participarea la competiția Miss World 2014 de la Londra, care se va ține pe 14 decembrie.

CITEȘTE ȘI: MISS HONDURAS ȘI SORA EI, DISPĂRUTE FĂRĂ URMĂ

Miss Honduras a fost gasita moarta2

„L-am reţinut pe autorul acestor fapte abominabile, Plutarco Ruiz, am găsit arma crimei şi vehiculul pe care l-a folosit pentru a le transporta”, mai susțin autoritățile hondurene. Cele două au dispărut după o petrecere de aniversare a unei prieten în Santa Barbara, vestul statului Honduras, la 200 de kilometri de Tegucigalpa.

Maria Jose Alvarado este o vedetă locală, pe lângă titlul de Miss Honduras pe care l-a obținut, participând la o emisiune de televiziune. Honduras este țara cu cel mai ridicat grad de violență de pe planetă, rata omuciderilor fiind de 90,4 la 100.000 de persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top