Connect with us

Revistateo.ro

Misterioasa moarte a lui Megan Craig-Wilkinson. Ce a baut tanara

Inedit

Misterioasa moarte a lui Megan Craig-Wilkinson. Ce a baut tanara

Moartea lui Megan Craig-Wilkinson creeaza controverse in Marea Britanie. Adolescenta de 16 ani s-a stins din viata in somn dupa ce a consumat o bautura ieftina de pe piata.

Ce s-a descoperit la autopsie

Tanara a fost gasita fara suflare intr-o dimineata de catre mama sa. Conform autopsiei, tanara ar fi consumat cidru cu un continut de 7.5% alcool pentru intaia data. Concentratia de alcool a fost prea mare pentru adolescenta, insa multi internauti cred ca nu a murit doar de la atat.

Fata a iesit cu prietenii sa se distreze, iar cand a ajuns acasa a acuzat stari de ameteala si greata. Mama a pus-o pe pat ca sa se odihneasca, dar adolescenta nu s-a mai trezit.

Medicii spun ca fata a facut pneumonie de aspiratie, o boala care se manifesta prin inundarea plamanilor, scrie ziarul Mirror. Mama fetei isi doreste acum sa depuna o plangere pentru schimbarea legii astfel incat comerciantii sa nu mai poata vinde bauturi alcoolice la preturi mici.

CITESTE SI: A murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer

Producatorii acelui tip de cidru au trimis imediat un comunicat de presa in care au precizat ca ei nu pot interveni la preturile impuse de comercianti. In acest moment, exista o intreaga dezbatere in Marea Britanie in urma mortii unei fete care avea toata viata inainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top