Connect with us

Revistateo.ro

Misterul se adanceste. Donald Trump a aparut intr-un episod din Familia Simpson ca presedinte al Americii

Inedit

Misterul se adanceste. Donald Trump a aparut intr-un episod din Familia Simpson ca presedinte al Americii

Adeptii teoriei conspiratiei nu renunta la ideea ca tot ce ni se intampla este premeditat, planificat cu mult timp inainte, iar un videoclip cu fragmente din serialul animat „Familia Simpson” face mare valva pe Internet.

Dupa ce presa internationala a scris despre profetiile clarvazatoarei bulgaroaice Baba Vanga privind alegerea lui Barack Obama in 2008 ca presedinte al Americii si ca acesta ar fi ultimul presedinte al Statelor Unite, un filmulet socheaza Internetul de cateva ore bune. Donald Trump apare intr-un episod din „Familia Simpson”, difuzat in 2016. Au aparut si comentarii potrivit carora episodul s-ar fi turnat in anul 2015 si nu in 2000.

In episod, Trump apare intr-o scena pe niste scari rulante si este intampinat de sute de omuleti animati cu pancarde pe care scrie „Vote” (voteaza).

Teoria conspiratiei privind ‘profetiile’ adeverite din „Familia Simpson”

Popularul serial american a prezis o serie de evenimente in cele 28 de sezoane, iar predictia privind victoria lui Trump da fiori. Animatia creata de Matt Groening a abordat, in gluma, viitorul mandat de presedinte al lui Donald Trump.

CITESTE SI: Predictiile lui Mihai Voropchievici pentru 2017, dupa ce a spus ca Trump va castiga

Cu toate aceste controverse legate de filmulet, in episodul 11×17 intitulat „Bart to the future”, emis in anul 2000, Lisa ajunge presedinte al Statelor Unite si intra in posesia unei averi fabuloase pe care i-o da „presedintele Trump”.

E o profetie sau o simpla coincidenta? De unde stia scenaristul ce avea sa se intample 16 ani mai tarziu, mai ales ca Trump nu a mai candidat niciodata pana anul acesta la presedintie?

10 predictii facute in „Familia Simpson” care s-au adeverit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top