Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MISTERUL SE ADANCESTE pentru Varsatori. Citeste sfatul zilei de 22 noiembrie pentru zodia ta!

Lucrurile de neinteles se inmultesc cu viteza luminii. Atunci cand nativul Varsator vrea sa inteleaga ceva si este cat pe ce sa desluseasca misterul, inevitabilul se produce, iar enigmele se multiplica din nou si din nou. Citeste sfatul zilei de 22 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Vrei sa recuperezi timpul pierdut cu persoana iubita si ai nevoie sa ii spui asta. Nu ezita sa o faci si nu te baza nicio secunda ca partenerul tau va intelege ceva fara sa faci un minim de efort sa ii explici ce simti si traiesti de fapt. Comunicarea este mama tuturor rezolvarilor. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ziua de azi nu este una generoasa pentru tine, dar tu reusesti sa o faci ingenioasa facand haz de necaz. Asta este si trucul pentru a trece de momentele de cumpana. L-ai invatat suficient de bine astfel incat sa nu te mai frustreze toate neajunsurile de zi cu zi ori toate planurile care esueaza ca piesele unui joc de domino. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

CITESTE SI: Horoscop URANIA 21 – 27 noiembrie 2015: Influenta planetei Mercur in Sagetator!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu iti place sa te pregatesti de ceva care iti place sub presiune. Cand cineva iti impune un termen limita pentru absolut orice, este dovada ca ai nevoie de propriul timp si nu e nimic rau in asta. Daca vrei sa te asiguri ca totul va fi in regula cu ritmul tau de lucru, fa o analiza si vezi cat de eficienta e la tine aplicarea dictonului „Festina lente” („Grabeste-te incet!”). Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Beneficiezi de multiple surprize azi. Unele sunt foarte placute, precum vizita unei rude dragi, altele sunt insa extrem de bruste, precum un telefon deranjant de la o persoana cu care nu te intelegi cel mai bine. Nu te lasa coplesit de acel apel si continua-ti ziua ocupandu-te de ceea ce te pasioneaza cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai nevoie de un moment de rasfat si cine ti-l poate oferi mai bine decat persoana iubita? Cere-o sa iti faca masaj, alinta-te, spune-i ca iti lipsesc toate acele dovezi de afectiune care pot parea niste copilarii sau dovezi de imaturitate. Toti suntem niste copii demni de iubire, pana la urma! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa pornesti intr-o calatorie si nu stii inca exact ce destinatie sa alegi. E vorba de trei oferte care mai de care mai spectaculoase si timpul pentru a te decide este limitat. Gandeste-te care din cele trei locuri iti poate oferi cele mai multe sentimente de libertate. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei de 22 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top