Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Moartea profesoarei Monaliza Zegheru i-a inlacrimat pe fostii ei elevi: „A fost ca o a doua mama pentru mine. Va ramane ingerul meu pazitor”

Lumea artistica este indoliata. Vestea mortii uneia dintre cele mai iubite profesoare de canto din Romania, Monaliza Zegheru, i-a cutremurat pe toti.

Revista TEO a stat de vorba cu una dintre fostele eleve ale profesoarei, care are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia.

Profesoara a pregatit o serie de elevi in cele mai importane concursuri de muzica pentru copii. Femeia care a murit din cauza racelii, dupa ce a invins cancerul, a fost ca o a doua mama pentru elevii ei.

„A fost o persoana foarte buna, foarte apropiata mie! Ne-am apropiat extrem de mult deoarece am fost la concursuri impreuna, am cantat, si ne-am intors cu premii mari. M-a invatat cum sa te bucuri de orice clipa, de orice gura de aer, m-a invatat sa cant, sa interpretez si sa cant pentru mine si cei dragi!

Imi era ca a doua mea mama! Mereu avea grija de mine cand plecam undeva deoarece eram cea mai mica din grupul de cantareti cu care mergeam la concursuri. Era foarte grijulie si atenta! A fost o persoana frumoasa, si nu numai la chip, ci si la suflet!

CITESTE SI: DOINA DINCA, fosta sotie a lui Puiu Popoviciu, sufera de CANCER

CITESTE SI: O femeie care a murit de cancer a lasat o scrisoare pentru sotul sau si fiica sa: „Exista iubire adevarata si suflete pereche!”

A fost o persoana extraordinara! Nu mai am cuvinte… Am iubit-o foarte mult, si o s-o iubesc de acum incolo pentru totdeauna, va ramane ingerul meu pazitor si ma va veghea de acolo de sus dintre ingeri si sunt sigura ca va fi mandra de mine!

Daca nu ar fi existat ea in viata mea pe mine nu m-ar fi stiut nimeni ca „Stefania Voicu – fata din Mioveni care canta”. Nu !!

Toata lumea m-ar fi stiut doar o fata obisnuita … Atat… M-a facut cunoscuta… Ea ma invatat tainele muzicii, ea m-a invatat sa traiesc atunci cand cant… Ea a fost totul pentru mine!”, a declarat Stefania Voicu pentru teotrandafir.com

Sursa foto: adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top